БЛАГОДІЙНИЙ АУКЦІОН ФАКУЛЬТЕТУ ЗЕМЛЕВПОРЯДКУВАННЯ

April 2, 2015


Під час проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів та студентів, присвяченій Дню землевпорядника «Управління земельними ресурсами в умовах децентралізації влади», яка відбулася 31 березня 2015 року, було проведено благодійний аукціон.
Цю традицію було започатковано на юридичному факультеті, але добрі справи ми повинні наслідувати, тому студентський актив факультету землевпорядкування разом із деканатом долучилися до цього заходу.
Лоти представляли студенти та викладачі, а саме: велопрогулянка з завідувачем кафедри землевпорядного проектування д.е.н. Мартином А.Г., величезний торт від завідувача кафедри земельного кадастру, к.е.н. Паламарчук Л.В., картографо-топографічний словник термінів від завідувача кафедри геодезії та картографії д.геогр.н. Ковальчука І.П., майстер-клас «Писанка», а також ціла корзина солодощів, які власноруч підготувала асистент кафедри геоінформаційних систем і технологій Москаленко А.А. Зацікавили також аудиторію лот від асистента кафедри геоінформаційних систем і технологій Шквира І.М. – «Кіт в мішку» для активних студентів, та сертифікати на «Підказку на іспиті чи заліку викладача з дисципліни», а діти доцента кафедри земельного кадастру к.е.н. Бавровської Н.М. представили власноруч зроблені патріотичні прикраси.
В свою чергу студенти були не менш активними і підготували різноманітні лоти: від майстер-класу перукарського мистецтва до солодких страв, картин корпусів НУБіП України, але найбільшою несподіванкою став величезний портрет в олівці декана факультету землевпорядкування Купріянчик І.П.
Приємно, що до благодійної справи долучився і голова оргкомітету конференції – проректор з навчальної і виховної роботи проф. Кваша С.М., а також запрошені на конференцію гості.
В аукціоні взяло участь понад 200 студентів та викладачів.
Окремо хочеться подякувати професійному ліцитатору, асистенту кафедри цивільного і господарського права Андрейцевій Вікторії Петрівні, яка професійно провела цей захід.
Отож, загальна зібрана сума склала 6695 грн.
Студентський актив вирішив ці гроші передати бійцю, який проходить лікування у військовому госпіталі м. Києва. Про це буде проінформовано згодом в окремому фото звіті.

Заступник декана факультету землевпорядкування,
к.е.н., доцент Наталія Мединська


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook