День відкритих дверей та віртуальна екскурсія аудиторіями кафедри обліку та оподаткування економічного факультету

February 5, 2024

 День відкритих дверей - це традиційний захід, на якому абітурієнти мають можливість отримати важливу інформацію про навчання та зробити перший крок у світ фахової освіти. Це час, коли майбутні вступники можуть насолодитися атмосферою університету, факультету, познайомитися з викладачами і студентами, а також дізнатися більше про умови навчання та можливості, які надає ЗВО. Це особливо корисно для тих, хто ще не визначився із вибором майбутньої спеціальності та не знає, якою саме сферою діяльності вони хочуть займатися у майбутньому. 

Саме тому на кафедрі обліку та оподаткування економічного факультету НУБіП України 2 лютого 2024 року відбувся День відкритих дверей.

     За сучасним, григоріанським календарем, 2 лютого відзначають свято Стрітення Господнього. Це день, який завершує сорокаденний святковий цикл з дня Різдва Христового. Назва свята перекладається як «зустріч», бо в цей день зустрічаються Старий і Новий заповіти. У народі 2 лютого пов'язують із зустріччю зими і весни, а на кафедрі обліку та оподаткування – із зустріччю випускників шкіл, ліцеїв та гімназій.
    Двері Alma-mater вкотре були відкриті для всіх, хто має бажання приєднатися до студентської родини економічного факультету НУБіП України.
    Захід проводився в змішаному режимі, тому всі змогли отримати вичерпну інформацію про спеціальність 071 «Облік і оподаткування» (ОП «Облік і аудит») та особливості навчання в нашому університеті. Захід відзначався доброзичливою та гостинною атмосферою, спрямованою на надання корисної інформації майбутнім абітурієнтам та їх батькам.
    До цієї події ретельно готувався весь колектив кафедри обліку та оподаткування. Гостей зустріли з радістю і гостинністю, щоб ранок п’ятниці зробити незабутнім і приємним.
   Із вітальним словом до гостей та майбутніх абітурієнтів у відеозверненні звернувся декан економічного факультету НУБіП України доктор економічних наук, професор Анатолій ДІБРОВА.
    Після привітального слова декана, в.о.завідувача кафедри обліку та оподаткування к.е.н., доцент Володимир ЛИТВИНЕНКО запросив гостей на віртуальну екскурсію кафедрою, у ході якої усі присутні мали можливість побачили аудиторії та обладнання, яке використовується в учбовому процесі.
    Щодо особливостей навчання та перспектив працевлаштування у провідних компаніях розповіла гарант освітньої програми «Облік і аудит», к.е.н., доцент Наталія КУЗИК.
    Під час виступу Наталії Петрівни відбулось знайомство молоді із специфікою та перевагами затребуваних професій сучасності - бухгалтера та аудитора.
    Майбутні студенти отримали інформацію про те, якими компетентностями повинен володіти фахівець для того, щоб розпочати успішну кар’єру бухгалтера або аудитора ще будучи студентом ЗВО (як це наразі характерно для здобувачів-бакалаврів 3-4 курсів і магістрів ОП «Облік і аудит» зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» економічного факультету НУБіП України).
   Наталія Петрівна продемонструвала переваги, які мають фахівці з обліку і аудиту, а також познайомила всіх присутніх з випускниками нашої кафедри, які зараз працюють в міжнародних компаніях.
    Владислав АЛЬОШИН та Яна БАРАНОВСЬКА зараз працюють в Міжнародній аудиторській компанії HLB Ukraine.
     Також наші студенти приймають активну участь в олімпіадах та написанні наукових робіт під керівництвом науковців нашої кафедри.
   Наші магістри поєднують навчання з роботою. Так Юлія ВЕРШУТА,  магістр 1 року навчання, зараз не тільки навчається, а й є працівником провідної аудиторської компанії! Вона поділилася своїм досвідом та подякувала викладачам за набуті знання.
     Одним із запрошених гостей на наш захід була заступник відповідального секретаря приймальної комісії Євгенія КРИВОВ’ЯЗ, яка детально зупинилась на актуальних питаннях щодо строків прийому заяв та документів, конкурсного відбору та зарахування на навчання для здобуття ступеня бакалавра.
     Євгенія Вікторівна розповіла, з яких предметів буде проводитись тестування, а також як можна зареєструватися на НМТ у 2024 році.

    Про студентське дозвілля, спортивні секції, гру в збірних командах університету розказав Голова студентської організації економічного факультету Владислав ГОРБАЧЕНКО.
    Наприкінці заходу, по традиції, надали слово старшому викладачу кафедри обліку та оподаткування, бухгалтеру з душею поета Олегу КРИВОРОТУ, який прочитав свій вірш.
 
Обрали вірну всі адресу,
Тож варто рухатись вперед,
НУБіП у полі інтересу,
Й економічний факультет!
Правильний вибір надважливий,
Професія, - це дах і хліб,
Майбутнє фахівцям щасливе,
Всім забезпечує НУБіП!
І облік, й аудит прекрасні,
Стабільним буде ваш бюджет,
Дає знання міцні, сучасні,
Економічний факультет!
Актив студентський не дрімає,
В спорті й мистецтві у призах,
Скрізь факультет перемагає,
Підтримка ближніх з переваг!
Гуртожиток просто чудовий,
У Голосіївській красі,
Достойні для життя умови,
Десять хвилин до корпусів!
Можливість спортом є займатись,
Також є танці, і вокал,
І розвиватись, і навчатись,
Поруч метро й автовокзал!
Продумано все до дрібниці,
Викладачі найкращі в нас,
НУБіП у лідерах столиці,
На рівні факультет весь час!
Тож перегляньте сайт і пресу,
Не вимикайте інтернет,
Віднині знаєте адресу -
НУБіП чекає й факультет!
    Дякуємо всім за участь та плідну співпрацю, яка сприяє нашій спільній меті - формуванню висококваліфікованих фахівців у галузі обліку та оподаткування.
Чекаємо на вас, майбутні студенти, будемо раді поділитися з вами нашим досвідом!
 
Оксана ДАНІЛОЧКІНА, Світлана ДЕРЕВ’ЯНКО, Людмила МЕЛЬЯНКОВА,
доцентки кафедри обліку та оподаткування 
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook