Підводимо підсумки першого семестру та плануємо роботу у другому

January 15, 2024
Університетське життя — це не лише навчання, а й формування особистості, важливий етап у житті кожного студента. Однією з ключових фігур, що впливає на студентське сприйняття навчання та адаптацію до нового середовища, є наставник групи.
Тому, незважаючи на завершення першого семестру для студентів ОС «Магістр» та канікули, зустріч з наставником групи є бажаним щомісячним заходом. Попри те, що ми постійно залишаємося на зв’язку використовуючи сучасні засоби комунікації.
 
 
 
Зустрівшись холодного січневого вечора, ми у дружній теплій атмосфері обговорили результати навчання за перший семестр, акцентували увагу на недопрацюваннях з окремих питань у навчанні та визначили шляхи їх усунення.
 
 
 
Також, попри не простий психологічний стан населення країни, пов'язаний з війною, що триває уже другий рік, ми все-таки обмінялися  різдвяно-новорічними привітаннями, а побажання у нас всіх було одне найбільше – жити і навчатися у мирній країні – УКРАЇНІ!
Наставник групи закцентувала увагу на тому, що наша самоідентичність має проявлятися у нашій культурі, історії та мові. А однією з великих історичних та культурних спадщин нашої країни є музеї, які зберігають у собі  невичерпний скарб знань та історії, де кожен експонат стає своєрідним часовим вікном, що відкривається перед відвідувачем, розкриваючи таємниці минулого і проливаючи світло на культурні та наукові досягнення різних епох.
Одним з таких музеїв, є музей, що розташований дуже близько біля нашого університету – це «Національний музей народної архітектури та побуту України». Розповідь була дуже захопливою, тому з початком навчального семестру ми плануємо його відвідати.
 
 
 
Також ми обсудили питання щодо вибору дисциплін на третій семестр. Акцент був зроблений на тому, щоб вибір дисциплін співпадав з напрямком виконання дипломної роботи. Вибираючи дисципліни, ми звернули увагу на те, що важко робити вибір з такої великої кількості предметів, і кращим варіантом було б групувати їх відповідно до виду тварин чи напряму продуктивності, за яким заплановано виконання випускної роботи.
 
 
 
Обговорюючи основні заплановані питання, та багато інших, зазначимо, що наша зустріч була настільки жвавою та цікавою, що затягнулася на дві години замість обумовленої однієї.
 
 
 
Юлія Пилипенко,

студентка 2 групи ОС «Магістр»

Світлана Базиволяк,

доцент кафедри технологій у

 

птахівництві, свинарстві та вівчарстві

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook