Профорієнтаційна робота кафедри англійської філології

March 26, 2015

18 та 20 березня, згідно з планом проведення профорієнтаційної роботи кафедри англійської філології, були проведені зустрічі з учнями випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва та області, а саме:

ЗОШ І-ІІІ ступенів № 36 ім. С.П. Корольова;

ЗОШ I-III cтупенів № 9 та № 231 Оболонського району м. Києва;

Рокитнянського районного ліцею.

 

Профорієнтаційну роботу провели наступні викладачі кафедри: к.е.н., доцент Тарнавська Тетяна Вердіївна, старші викладачі Данькевич Людмила Ростиславівна, Шанаєва-Цимбал Людмила Олексіївна, Розгон Ірина Юріївна та Ямнич Наталія Юріївна. Під час зустрічей учні довідалися про умови вступу та навчання в НУБіП, перелік спеціальностей для підготовки фахівців, перспективи та можливості майбутнього працевлаштування випускників інституту. В обговоренні брали участь директори вищезазначених загальноосвітніх навчальних закладів та класні керівники.

 

Викладачі презентували спеціальність «Соціальна педагогіка», висвітливши особливості професії та її перспективи на ринку праці. Презентація викликала жваву зацікавленість майбутніх абітурієнтів. Також учні отримали різноманітний роздатковий матеріал, в якому коротко висвітлено основні здобутки в роботі як професорського-викладацького складу, так і студентів.

 

Найбільше учнів цікавили питання щодо змін у вступній кампанії 2015 року, можливості реального працевлаштування після здобуття вищої освіти та престижності майбутньої професії. На всі запитання учнів були дані змістовні відповіді.

 

Покладаємо надії, що ці зустрічі стануть підґрунтям для вступу у НУБіП.

 

ФОТОЗВІТ:

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook