Випуск – свято радості і сліз!

December 2, 2023

1 грудня 2023 року на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України відбувся випуск магістрів освітньо-професійних програм «Управління навчальним закладом» та «Управління персоналом» спеціальності 073 «Менеджмент» галузі знань 07 «Управління та адміністрування».

Традиційно відкрила свято декан гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України Інна Савицька, яка зазначила, роки навчання в університеті нинішніх випускників були наповнені неабиякими викликами, перешкодами й важкими завданнями. Впродовж навчання вони засвоїли не тільки академічні знання, а й цінності, які будуть супроводжувати їх усе життя, навчилися працювати в команді, приймати відповідальність за свої дії, ефективно реагувати на швидкозмінні обставини, бути творчими й креативно вирішувати складні завдання.

Інна Миколаївна акцентувала також увагу на тому, що у випускники магістратури зараз стоять на порозі нового етапу свого життя, і хоча в нинішніх умовах майбутнє може здатися невизначеним, вона впевнена, в тому, що здобута підготовка та наполеглива праця допоможуть досягти успіху.

З вітальним словом до випускників звернувся проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності НУБіП України Вадим Кондратюк, який виразив надію, що результатом навчання випускників гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України 2023 р. став не лише омріяний диплом, а й знання, уміння та навички, необхідні для здійснення професійної діяльності за обраним фахом.

Вадим Миколайович підкреслив, що сучасні фахівці, здатні до інноваційної діяльності, вкрай необхідні та дуже важливі для післявоєнної відбудови країни та актуальні для налагодження глобальних зв’язків і міжнародних відносин з метою відновлення України. Ви, зазначив проректор, – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, як буде виглядати держава в очах нащадків та яке посяде місце на світовій арені.

Далі свято продовжилось врученням дипломів і першими на сцену для отримання дипломів з відзнакою вийшли самі старанні студенти, яким їх вручили декан гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України Інна Савицька проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності НУБіП України Вадим Кондратюк.

Далі дипломи магістрам освітньо-професійних програм «Управління навчальним закладом» та «Управління персоналом» спеціальності 073 «Менеджмент» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» вручали декан Інна Савицька та завідувач випускової кафедри управління та освітніх технологій Сергій Кубіцький.

Свято супроводжувалось музичними вітаннями народного артиста України Романа Рудого та завідувачки кафедри культурології Ірини Майданюк.

Шановні наші випускники, попереду на Вас чекає незвідана життєва дорога, переживання і радісні хвилини, нові відкриття і здобутки. Бажаємо Вам впевненості у власних силах, особистих перемог, яскравих успіхів, натхнення, щасливого і мирного майбутнього!

Людмила Білан,
доцент кафедри управління та освітніх технологій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook