Факультет землевпорядкування – учасник ярмарку професій

March 12, 2015
ФАКУЛЬТЕТ ЗЕМЛЕВПОРЯДКУВАННЯ – УЧАСНИК ЯРМАРКУ ПРОФЕСІЙ
 
         На доручення ректора НУБіП України проф. Ніколаєнка С.М. факультет землевпорядкування відвідав ярмарок професій у Прилуцькому агротехнічному коледжі.
Було вирішено, що ніхто краще не представить здобутки факультету, як кращі випускники коледжу. Тому деканат факультету делегував до навчального закладу асистента кафедри землевпорядного проектування Колганову Ірину Григорівну, яка з відзнакою закінчила Прилуцький агромеліоративний технікум (нині Прилуцький агротехнічний коледж) у 2000 році.
Ірина Григорівна з теплом у серці згадала свої студентські роки, поспілкувалася з педагогічним та студентським колективом коледжу, а своєю змістовною презентацією переконала випускників, що навчатися в НУБіП України – це престижно.
Звичайно, нинішня економічна ситуація в країні торкнулася кожну родину, тому студентів цікавила вартість навчання в НУБіП України. Доповідачка зазначила, що наш Університет не тільки не збільшив вартість навчання, а й повністю зберіг обсяг державного замовлення на усіх формах навчання!
Хочемо висловити подяку дирекції Прилуцького агротехнічного коледжу та педагогічному колективу за запрошення надану можливість представити наш факультет на такому заході.
 
Заступник декана факультету землевпорядкування,
к.е.н., доцент Наталія Мединська

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook