Магістри спеціальності «Журналістика» на шляху до омріяної професії

October 23, 2023

 Завершилося проходження виробничої (переддипломної) практики для магістрів освітньої програми 061 «Журналістика». Кожен із здобувачів вищої освіти став ще на крок ближче до омріяної професії!

20 вересня 2023 року у форматі онлайн-конференції відбувся захист звітів щодо проходження практики здобувачами другого рівня вищої освіти спеціальності «Журналістика». Виробнича (переддипломна) практика є необхідним складником формування фахівця у закладах вищої освіти; її мета – забезпечити набуття студентами практичних професійних навичок.

На заході були присутні проф. Марина Навальна – завідувачка кафедри журналістики та мовної комунікації, проф. Тетяна Семашко – керівник виробничої (переддипломної) практики від НУБіП України, студенти – магістри денної та заочної форм навчання, які розповіли про свої здобутки та поділилися враження від проходження практики.

Майбутні журналісти під час проходження виробничої (переддипломної) практики мали змогу підвищити та закріпити свої кваліфікаційні знання та навички, перейняти безцінний досвід, виконуючи різноманітні практичні завдання.

   

Звітуючись, студенти-магістри розповіли, як вони практикувалися у виготовленні друкованої продукції, дизайні та макетуванні, оформленні та верстці матеріалів; зборі та обробці інформації; написанні різножанрових матеріалів; попрацювали у команді професіоналів над різними проєктами тощо.

Під час проходження виробничої (переддипломної) практики майбутні журналісти проявили творчу ініціативу, навчились працювати у команді, набули досвіду науково-практичної діяльності, необхідної для роботи за профілем набутої спеціальності.

Безцінний досвід та враження, отримані під час проходження практики, допоможуть магістрантам упевнено йти на шляху до омріяної професії журналіста!

Анастація Старченкова,
магістрантка спеціальності «Журналістика»

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook