Мілена Хоменко з Полтавщини мріє допомагати людям, обирає спеціальність «Психологія»

July 16, 2023

 

  • — Добрий день, Мілено. Дякую, що погодилися на інтерв’ю. Розкажіть, звідки ви і чому обрали саме НУБіП України для здобуття вищої освіти?

— Мене звати Хоменко Мілена Олександрівна. Я жителька смт Оржиця Полтавської області. Про НУБіП України та гуманітарно-педагогічний факультет я дізналася від своїх друзів, які тут навчаються та від викладачів університету. НУБіП України має високий рейтинг серед вітчизняних ЗВО. Мої друзі поділилися своїми позитивними враженнями про університет, розповіли про можливість навчання за системою подвійних дипломів, про забезпеченість базами практики, навчання іноземними мовами, перспективи працевлаштування.

  • — Чому обрали саме спеціальність «Психологія» і чим вона Вас приваблює?

— Я вступаю на спеціальність «Психологія», бо мені подобається вивчати поведінку людей і причини прояву їх емоцій, мрію стати кваліфікованим психологом й допомагати людям в морально важких ситуаціях. Я вважаю, що професія психолога завжди актуальна: люди в усі часи потребували та потребуватимуть співчуття і допомоги у вирішенні проблем.

  • — Чого ви чекаєте від студентського життя?

— Труднощів, які потрібно буде долати, і в той же час веселощів та спілкування. Студенти НУБіП приємні, товариські і розумні люди, які можуть допомогти, і з якими точно не засумуєш. Вони щиро люблять свій університет і щасливі у своєму правильному виборі.

  • — Щиро дякую за розмову та бажаю Вам здійснення ваших мрій!

 

Розмову вела Тетяна Вознюк,
асистент кафедри англійської мови для
технічних та агробіологічних спеціальностей

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook