Захист бакалаврських кваліфікаційних робіт спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОП «Готельно-ресторанний бізнес»

June 19, 2023

       12-17 червня 2023 р. відбувся захист кваліфікаційних робіт першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою «Готельно-ресторанний бізнес». Головою екзаменаційної комісії було запрошено Антоненко Ірину Ярославівну, доктора економічних наук, професора, кафедри туристичного та готельного бізнесу Національного університету харчових технологій.

  Цікаві проєкти готелів, туристичних баз, спортивно-оздоровчих комплексів були представлені майбутніми фахівцями на розгляд екзаменаційної комісії, яка відмітила їх актуальність та відповідність реаліям сьогодення, адже після перемоги над російськими загарбниками буде необхідно відбудовувати Україну, втілювати нові проекти готельної інфраструктури, яка забезпечить якнайкращі умови відпочинку для внутрішніх і іноземних туристів, надасть можливість для реабілітації наших воїнів.

  Під час захисту здобувачі продемонстрували високий рівень отриманих фахових знань, належне володіння практичними навичками в галузях готельно-ресторанної справи, що підтверджувалися їх відповідями на дискусійні запитання членів екзаменаційної комісії.
  Колектив кафедри готельно-ресторанної справи та туризму щиро вітає випускників із успішним захистом кваліфікаційних робіт та присвоєнням освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанний бізнес».
  Бажаємо натхнення, наполегливості, нових професійних досягнень, успішної кар’єри та чекаємо на подальше навчання у магістратурі на освітніх програмах «Міжнародний туристичний бізнес», «Готельно-ресторанний бізнес» та «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом»!

Лариса Гопкало,
гарант ОП «Готельно-ресторанний бізнес»

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook