Великі можливості допомогти іншим з’являються рідко, але маленькі оточують нас щодня: успішно пройшов I етап всеукраїнської студентської олімпіади із соціальної роботи

April 10, 2023

Найактуальнішим питанням у житті є: що ти робиш для інших?
Мартін Лютер Кінг-молодший
Ми не можемо жити тільки для себе. Тисяча волокон пов’язує нас з нашими побратимами
Герман Мелвілл

 

   Згідно наказу ректора НУБіП України від 16.02.2023 р. № 108 «Про проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади в 2022-2023 н. р. у НУБіП України» та розпорядження гуманітарно-педагогічного факультету кафедрою соціальної роботи та реабілітації було організовано та проведено І етап    Всеукраїнської студентської олімпіади із соціальної роботи серед студентів ОС бакалавр та магістр спеціальності 231 «Соціальна робота».
   Головною метою було удосконалення навичок із соціальної роботи, популяризації знань з соціально-психологічної та волонтерської діяльності.

   З вітальним словом до студентів звернулась завідувачка кафедри соціальної роботи та реабілітації Ірина Сопівник, яка підкреслила актуальність соціальної роботи. Цей час став вирішальним для нашої держави і молодь перша відгукнулась на нові запити суспільства. Соціальна робота набирає великих обертів не тільки в нашій країні, але й в усьому світі.

   До участі в олімпіаді було запрошено студентів спеціальності «Соціальна робота» освітнього ступеня «бакалавр» та магістрів ОПП «Соціальна робота» і «Соціально-психологічна реабілітація».

 

   Найкращі результати зі спеціальності «Соціальна робота» продемонстрували Вікторія Моргун (група СР-22002б) та Валерія Прокопенко (група СР-21001б). Серед магістрів ОПП «Соціальна робота» такими стали: Валерія Возіян (група СР-22001м) і Валерія Лук’яненко (група СР-22001м), серед студентів ОПП «Соціально-психологічна реабілітація» Вікторія Лутченко (група СПР-22001м) і Олеся Пальчик (група СПР-22001м).
   Вітаємо переможців І етапу та бажаємо успіхів і ІІ етапі.
   Всім учасникам дякуємо за участь в олімпіаді.

Ніна Тверезовська,
професор кафедри соціальної роботи та реабілітації

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook