Обговорення освітніх програм кафедри "Економічної кібернетики"

March 16, 2023
15 березня 2023 року на кафедрі "Економічної кібернетики" Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася зустріч зі стейкголдерами. Подія зібрала представників роботодавців, студентів, викладачів та академічної спільноти для обговорення освітніх програм спеціальності 051 "Економіка".
Зокрема, були присутні студенти 1-4 курсів ОС "Бакалавр" та 1 курсу ОС "Магістр”; викладачі факультету інформаційних технологій; від роботодавців: Світлана Турлакова (Інститут економіки промисловості НАН України, провідний науковий співробітник), Дмитро Кондрашов (директор ТОВ "Центр облікових рішень"); від академічної спільноти: Валентина Храпкіна (д.е.н., професор кафедри маркетингу та управління бізнесом Національного університету "Києво-Могилянська академія", експерт Національної агенції із забезпечення якості вищої освіти), Станіслав Левицький (д.е.н., завідувач кафедри інформаційних систем Запорізького інституту економіки та інформаційних технологій).
 
Graphical user interface, application, TeamsDescription automatically generated
 
У центрі уваги зустрічі були програми "Цифрова економіка" та "Економічна кібернетика" для освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр", а також освітня програма "Економічна кібернетика" для освітньо-кваліфікаційного рівня "Магістр". Учасники зустрічі мали можливість ознайомитися з проєктами та презентаціями програм, а також висловити свої зауваження та пропозиції щодо їх вдосконалення.
Text, letterDescription automatically generated
 
Зауваження та пропозиції від студентів, органів студентського самоврядування, адміністрації університету та факультету, роботодавців, викладачів кафедри та академічної спільноти було узагальнено для подальшого розгляду робочими групами та затвердження оновлених освітніх програм.
Окрім презентацій програм, учасники зустрічі обговорили результати анкетування студентів всіх курсів за освітніми програмами, а також рекомендації Національної агенції із забезпечення якості вищої освіти, у межах акредитаційної експертизи, що відбулася нещодавно для ОПП "Цифрова економіка".
Захід отримав позитивні відгуки від усіх учасників, які високо оцінили внесок кафедри "Економічної кібернетики" у розвиток освітніх програм. Зустріч також послужила платформою для визначення планів подальшої роботи та співпраці між різними зацікавленими сторонами.
Graphical user interface, application, WordDescription automatically generated
Кафедра "Економічної кібернетики" продовжить активно співпрацювати зі стейкголдерами для постійного вдосконалення освітніх програм та підготовки висококваліфікованих фахівців у галузі економіки та прикладних задач ІТ сфери. Це допоможе забезпечити відповідність освітніх програм сучасним вимогам ринку праці, а також сприятиме успішній реалізації студентами своєї професійної діяльності після закінчення навчального закладу.
 
Завідувач кафедри економічної кібернетики,

д.е.н., проф. Дмитро Жерліцин 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook