Кафедра фізичного виховання гуманітарно-педагогічного факультету успішно поєднала спорт і профорієнтаційну роботу

March 10, 2022

   В рамках профорієнтаційної роботи кафедра фізичного виховання гуманітарно-педагогічного факультету влаштувала товариський волейбольний поєдинок між командами викладачів кафедри фізичного виховання і викладачів ВПС «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України». А також волейбольною командою Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи і збірною НУБіП України з волейболу. Таким чином, на волейбольному майданчику спортивного комплексу НУБіП України зустрілись два спортивних покоління.

   Організатором змагань виступила кафедра фізичного виховання НУБіП України, на чолі з завідувачем Миколою Костенком, який також взяв участь у змаганнях і гідно відстоював честь кафедри.
   Головним тренером команди викладачів і збірної команди з волейболу НУБіП України був старший викладач кафедри фізичного виховання Микола Вишневський. У складі команди викладачів від нашого університету зіграли Олексій Вербицький, Сергій Швець, Анна Хижняк, Сава Бринзак та Віталій Мирошніченко.

   Волейбольний поєдинок між викладачами був напружений і завзятий. Але перевага і трохи везіння виявились на боці команди гостей, які перемогли із рахунком 3:0 по партіях.
   В свою чергу, певний реванш відбувся між командами молодшого покоління, а саме студентською збірною НУБіП України з волейболу і командою Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи, де наші гравці перемогли з тим же рахунком 3:0 по партіях.

В цілому змагання пройшли в дружній спортивно-конкурентній атмосфері. Перед змаганнями вихованці ДЮСШ, частина яких є учнями Ірпінського фахового коледжу НУБіП України, завітали до деканату гуманітарно-педагогічного факультету і поспілкуватись із проректором з науково-педагогічної роботи Василем Шинкаруком та заступниками декана. Потім вони відвідали бібліотеку та музей нашого університету, прогулялись ботанічним садом і пообідали в їдальні.

 

Після проведеної бесіди і знайомства, багато із вихованців Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи виявили бажання вступати в НУБіП України на спеціальність «Фізична культура і спорт», а саме: Артем Гулкеватий, Ярослав Толстих, Данило Штерн, Валентин Бречко.

Також вихованці ДЮСШ м. Борислав Миклола Чайківський та Олександр Голова зацікавилися можливістю здобути кваліфікацію спортивного тренера в НУБіП України.

З нетерпінням очікуємо всіх бажаючих в лавах нашого університету!

Анна Хижняк,
старший викладач кафедри фізичного виховання

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook