Попередній захист дисертаційної роботи на здобуття ступеня доктора філософії Говенька Романа Володимировича на тему : «Продуктивність кукурудзи залежно від удобрення в умовах Лівобережного Лісостепу України»

December 20, 2022
7 корпус аудиторія №4а

20 грудня 2022 року на засіданні кафедри відбувся попередній захист дисертаційної роботи на здобуття ступеня доктора філософії Говенька Романа Володимировича на тему : «Продуктивність кукурудзи залежно від удобрення в умовах Лівобережного Лісостепу України».

Науковий керівник Каленська Світлана Михайлівна, доктор сільськогосподарських наук, професор, академік НААН України. Під час доповіді здобувач озвучив результати роботи яка була проведена протягом 2019-2021 років. Висвітлив актуальність теми, яка на даний час є дійсно актуальною, наукову новизну, практичне значення одержаних результатів, зробив аргументовані висновки та рекомендації виробництву.
Під час попереднього захисту було задано ряд запитань, зачитано рецензії, на які здобувач дав обгрунтовані відповіді та коментарі. У дискусії брали участь всі члени кафедри, науковий керівник та всі присутні на засіданні. Завершилося обговорення рекомендацією щодо проходження попереднього захисту на науково-технічній раді НДІ рослинництва та ґрунтознавства.

К.с.-г.н., доц.
Антал Тетяна Володимирівна

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook