Scientific circle "Quality management of crop production in modern technologies"

General information

Гурток працює у наступній формі:

• виконання науково-дослідної роботи під керівництвом викладачів кафедри та керівника гуртка;

• постановка наукового експерименту у лабораторіях кафедри;

• презентації наукових доповідей та повідомлень за інтересами студентів на засіданні гуртка;

• обговорення наукових проблем у робочих групах;

• участь у наукових конференціях, тощо;

• підготовка до предметної олімпіади.

На засіданнях гуртка студенти активно обговорюють актуальні теми із питань впливу різноманітних чинників на якість продукції рослинництва; поглибленого вивчення нормативної документації на продукцію рослинництва з порівняльним аналізом до міжнародних; ролі інноваційних методів діагностики живлення рослин у поліпшенні якості продукції рослинництва та шляхів їх удосконалення; впливу ресурсоощадних технологій вирощування на показники якості сільськогосподарських культур. Для досягнення поставленої мети та завдань гуртка кафедра володіє високим рівнем науково-технічної бази та науковим потенціалом співробітників, які активно залучаються до роботи гуртка. Наукові дослідження гуртківці проводять у лабораторіях кафедри: «Оптимізації живлення рослин», «Агрохімії та системи застосування добрив», «Управління якістю продукції рослинництва і методів агрохімічних досліджень», де відбувається постановка наукових експериментів, проведення досліджень якості продукції рослинництва. Крім того, студенти, що є учасниками гуртка, активно залучаються до проведення польових експериментів кафедри, де вони апробовують діагностику живлення рослин та комплекс заходів із управління якістю продукції рослинництва в процесі їх вегетації.

Press-centreRegional Educational Institutions (синій)To Applicants (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook