Магістри-управлінці успішно захистили магістерські кваліфікаційні роботи

November 25, 2022

З 15 по 21 листопада 2022 року на кафедрі управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України відбувався захист магістерських кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього рівня магістр за спеціальністю «Менеджмент» ОП «Управління навчальним закладом» та «Управління персоналом». Враховуючи воєнний стан та пандемію COVID-19, захисти відбувалися за змішаною формою, яка передбачала  очний і дистанційний формат. Тобто, частина студентів, за їх власним бажанням, захищалися аудиторно, інші – дистанційно.

Студенти представили результати наполегливої праці протягом усього періоду навчання під пильним керівництвом досвідчених наукових керівників – викладачів кафедри. Під час своїх доповідей магістранти висвітлили актуальні проблеми освітнього і виробничого менеджменту, проаналізували існуючі підходи до їх вирішення, запропонували багато цікавих освітніх і науково-технологічних рішень та розкрили ряд питань, які стануть актуальними у найближчому майбутньому.

Майбутні керівники показали високий рівень теоретичної та практичної підготовки, застосували сучасні вітчизняні і європейські наукові підходи для вирішення актуальних проблем і представили самостійно отримані теоретичні і практичні результати.

Голова  екзаменаційної комісії професор Руслан Сопівник та члени екзаменаційних комісій, що працюють на факультеті, відзначили високий рівень магістерських робіт та підготовки майже усіх здобувачів освіти. Особливо високої думки високоповажної комісії заслужили роботи таких здобувачів:

  • Ірини Горбачової з роботою на тему «Управління розвитком персоналу відділу освіти в органах місцевого самоврядування» (науковий керівник - професор Микола Михайліченко),
  • Оксани Кучеренко з роботою на тему «Управління системою національно-патріотичного виховання в закладі дошкільної освіти» (науковий керівник - доцент Василь Базелюк),
  • Юлії Грибан з роботою на тему «Формування сприятливих умов праці персоналу підприємства» (науковий керівник - професор Микола Михайліченко),
  • Олега Осипенка з роботою на тему «Формування системи інформаційного забезпечення управління персоналом підприємства» (науковий керівник - професор Сергій Кубіцький),
  • Ксенії Симоненко з роботою на тему «Формування системи оцінювання персоналу підприємства» (науковий керівник - доцент Людмила Білан) та багато інших.

Швидко плине час, через декілька днів відбудеться вручення магістерських дипломів і роз’їдуться по світу вже професійно підготовлені управлінці, яким належить змінювати ситуацію в нашій державі у майбутньому! І як каже завідувач кафедри управління та освітніх технологій, професор Сергій Кубіцький – ми в наших випускниках абсолютно впевнені, не дивлячись на всі проблеми, що були і є ще в країні, вони отримали сучасну високоякісну підготовку, здатні вирішувати будь-які управлінські проблеми!

Тож побажаємо впевнено долати всі перешкоди і вести свої колективи до нових перемог, в ім’я європейського майбутнього нашої рідної України!

Василь Базелюк,
доцент кафедри управління і освітніх технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook