НУБіП України відзначає День фізичної культури і спорту

September 9, 2022

 Вже традиційно, в другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури і спорту. По всій країні проходять масові заходи, спрямовані на пропаганду здорового способу життя. НУБіП України теж долучився до спортивного руху в країні. На спортивних майданчиках університету було проведено комплекс спортивних заходів присвячених Дню фізичної культури і спорту в Україні.

   31 серпня 2022 року на стадіоні університету пройшла фінальна частина спартакіади студентів НУБіП України з міні-футболу. Призерами і переможцями стали: 1 місце – гуманітарно-педагогічний факультет, 2 місце – факультет аграрного менеджменту, 3 місце – факультет землевпорядкування. Було залучено двісті двадцять чотири спортсмени з різних факультетів і ННІ.

   З 29 серпня 2022 року розпочалися змагання з паркового волейболу. Кожна команда складалася зі змішаного складу учасників: четверо чоловіків та двоє жінок. До фінальної частини змагань дісталися збірні факультетів і ННІ: агробіологічного, конструюванню та дизайну, землевпорядкування та енергетики, автоматики і енергозбереження. В змаганнях приймають участь близько ста п’ятдесяти студентів.
   7 вересня 2022 року розпочались змагання спартакіади студентів з шахів. У складі кожної команди четверо студентів та одна студентка. До змагань залучено близько вісімдесяти учасників.

 

 

   8 вересня 2022 року пройшли змагання з баскетболу 3х3 серед чоловічих команд. Переможцями та призерами стали: 1 місце – механіко-технологічний факультет, 2 місце – факультет конструювання та дизайну, 3 місце – ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. До змагань було залучено сімдесят учасників.

   9 вересня 2022 року спортивний марафон НУБіП України продовжать змагання з гирьового спорту. Турнір буде проходити в спортивному комплексі університету, у залі важкої атлетики. Планується залучити близько ста студентів та студенток НУБіП України.
   Також, у рамках 66-ї спартакіади студентів НУБіП України будуть проведені змагання з таких видів спорту: теніс настільний, баскетбол 3х3 (жінки), військово-патріотичні естафети та інші.
   Загалом, участь в спортивних заходах НУБіП України вже взяли шістсот двадцять чотири спортсмени нашого університету. Також, до підтримки улюблених команд долучається велика кількість вболівальників, як студентів, так і професорсько-викладацького складу, які не шкодують оплесків, запальних вигуків та вільного часу для своїх збірних.

   Таким чином, у важкий для країни військовий час, НУБіП України став центром активного студентського життя та великою спортивною родиною!


Олена Отрошко,
старший викладач кафедри фізичного виховання

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook