ПІДПРИЄМНИЦТВО В АГРОБІЗНЕСІ В УМОВАХ ВІЙНИ

September 6, 2022
5 вересня 2022 року в рамках вивчення навчальних дисциплін «Планування бізнесу», «Організація виробництва» та «Планування і контроль на підприємстві» студенти економічного факультету 4 курсу 7 групи спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 4 курсу 1 групи та 2 року скороченого терміну навчання спеціальності «Економіка» прийняли участь у онлайн-вебінарі на тему «Державні грантові програми в агро: перші висновки та рекомендації» організованому Технічною Підтримкою Проекту Європейського інвестиційного банку «Основний кредит для аграрної галузі – Україна». До заходу були також залучені аспіранти та здобувачі рівня доктора філософії за програмою ««Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Захід був присвячений розвитку підприємництва в аграрному секторі через державні грантові програми, зокрема на підтримку розвитку садівництва та тепличного господарства. На заході розглядалися основні аспекти таких програм, процедура подачі документів, практичні рекомендації щодо підвищення якості підготовки заяв та проектної документації потенційними отримувачами. Особлива увага була приділена аналізу поширених помилок при подачі документації та запропоновані рекомендації щодо їх запобігання.
Спікерами вебінару були Марія Дідух – координатор групи експертів з питань впровадження програм підтримки у сільському господарстві при Міністерстві аграрної політики і продовольства України, Роман Корінець - директор Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України, Юлія Жуланова –заступник Директора департаменту мікро-, малого та середнього бізнесу, Ощадбанк.
   
 
      Практичний блок вебінару був присвячений реальному досвіду аграріїв, які успішно пройшли процедуру та отримали кошти на підтримку підприємницької діяльності в садівництві.
Учасники заходу приймали активну участь у обговоренні актуальних питань розвитку підприємницької діяльності в аграрному сектору економіки.
 
Віталій Радько,
професор кафедри організації підприємництва та біржової діяльності
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook