Я люблю НУБІП України!

25 August 2022, 18:32

     Саме так хочу продовжити розповідати про найпозитивніші враження від роботи у цьому закладі. Цього разу наголошу на  трьох аспектах:

    1. На запитання про нинішню безпечність проведення пар на природі,  для тих,  хто не знає (передусім,  абітурієнтів та їхніх батьків), пояснюю: безпека - понад усе! Ботанічний сад нашого університету - навпроти корпусу (Голосіївський район Києва),  до укриття у корпусі - 300 метрів. Керівництво нашого університету про все подбало! 
Возможно, это изображение 6 человек, дерево и на открытом воздухе
 
Возможно, это изображение дерево и на открытом воздухе
     2. Приємно вражена,  що у НУБІП  України кожен студент може відвідувати пари іншого курсу (як бажає).  У мене уже були серед бакалаврів магістри.  Щоправда,  ледве знайшли у ботсаду, бо не знали локації Єтті.  Зате магістрантки не розгубилися і запитали : "А пані у яскравій синій спідниці із студентами куди пішла?".  Отакі вони наші кмітливі магістранти: хто справді хоче,  той знайде,  кого/що шукає. 
Возможно, это изображение 2 человека, люди стоят и на открытом воздухе
     3. Надзвичайно вражена студентами: давно таких не мала (хай не ображаються мої попередні студенти)! Діти до ночі переймаються,  що не можуть прикріпити завдання,  бо знають,  що я маю його встигнути  перевірити! ВРАЖЕНА: СТУДЕНТИ У НУБІП ХОЧУТЬ ВЧИТИСЯ! Можна,  звісно,  сказати,  що вони "вдираються у мій особистий простір увечері".  Однак,  це завжди можна зупинити,  не брати слухавку тощо. Хочу й буду підтримувати їхні прагнення до навчання! Це мій вибір,  бо сама щоразу їх запитую: "А що ви зробили для України і Світу у ці дні!? Вчіться!".
Возможно, это изображение 6 человек и на открытом воздухе
      Запрошуємо усіх навчатися у НУБІП УКРАЇНИ: у нас це по-справжньому, бо Україні,  як ніколи, потрібні висококваліфіковані спеціалісти!
Професор кафедри соціальної роботи та реабілітації - Інна ОСАДЧЕНКО
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook