Строганова Ольга Віталіївна для власного навчання обрала освітню програму першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Соціальна робота» в НУБіП України

June 22, 2022
      Вітаю, Оля! Розкажіть про себе.
Мені 16 років, закінчую навчання у Бистрицькій загальноосвітній школі I-III ступенів Ружинської селищної ради Житомирської області.
      Звідки Ви дізнались про університет?
У комунальній установі «Ружинський інклюзивно-ресурсний центр» Ружинської районної ради вчителем-реабілітологом працює Редюк Ольга (прим. Редюк Ольга – здобувач вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Соціальна робота» освітньо-професійної програми «Соціально-психологічна реабілітація»).
      Чому Ваш вибір припав на НУБіП України?
Саме НУБіП Україна є престижним університетом сьогодення. Багато студентів досягли успіху навчаючись саме тут. Неперевершеним вважаю можливість навчатися за міжнародними програмами в університетах США, Німеччини, Японії, Польщі, Нідерландів, а по завершенню отримати «подвійний диплом» університету-партнера. Крім того, студенти університету мають змогу навчатися у групах з викладанням дисциплін англійською мовою. Після закінчення університету випускники отримують відповідний сертифікат. Навчаючись ще в магістратурі Оля Редюк* вже працює і це – найголовніша перевага! Для таких цілеспрямованих майбутніх фахівців розроблено індивідуальний графік навчання, тобто університет піклується про своїх студентів, підтримує й допомагає їм. Отже, саме НУБіП є найпріоритетнішим місцем для здобуття освіти.
      Чи вважаєте Ви обраний напрям перспективним?
Звичайно! Адже соціальна робота – престижна й актуальна спеціальність сьогодення. А ситуація, яка зараз склалась у світі – потребує саме соціальних працівників. Тому стати професіоналом своєї справи, допомагати тим, хто цього потребує –далекосяжна перспективаХочу додати від себе як наставника групи СПР-21001м. Оля, гарна і працьовита студентка. Працюючи в Центрі розкрились її не тільки організаторські здібності. У неї зявилась жага для знань. Незважаючи на напружену роботу в Центрі, Оля по 10-12 годин на добу відводить самонавчанню, постійно цікавиться новими технологіями роботи, знову і знову звертається до викладачів за консультацією. І нині навіть ми отримуємо найкориснішу й актуальну інформацію саме від своєї студентки. Адже вона – практик, Фахівець з великої літери!
      А Ользі Віталіївни бажаємо успіхів при вступі до нашого університету й відмінного навчання!
 
Розмову вела професор кафедри соціальної роботи та реабілітації,
Ніна ТВЕРЕЗОВСЬКА
 
 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook