До початку другого семестру – готові !

February 5, 2022

Перед початком 2-го семестру на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту відбулися зустрічі наставників зі студентами.

Так, 5 лютого 2022 року відбулася чергова зустріч і студентів 5 групи 1 курсу факультету аграрного менеджменту з куратором, доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Тетяною Олександрівною Артюх. Питання, що обговорювалися – розклад занять та особливості навчання в другому семестрі. Студенти зауважили, що час на канікулах збіг дуже швидко, та відпочивши і з гарним настроєм готові долучитися до навчального процесу. Крім того, студенти запропонували під час онлайн навчання разом з куратором відвідати онлайн екскурсію, що відбудеться найближчим часом.

 

Також перед початком нового семестру проведена онлайн-зустріч наставника Орехівського Віктора Григоровича із студентською групою №5, 2 курсу ФАМ. Зі студентами обговорено ряд питань, зокрема, щодо підготовки та готовності до навчання, а також ліквідації заборгованостей за минулий семестр. Встановлено графік консультацій (за потреби) при зустрічі в університеті, погоджено інші організаційні аспекти.

Перед початком зимового семестру відбулась зустріч і студентів 4-го курсу 3-ї групи із наставником Дєліні Мариною Миколаївною. Студенти із куратором обговорили нагальні питання, підготовку випускних бакалаврських робіт, здачу академічних заборгованостей та інші питання. Особлива увага приділялась питанням підготовки до ЄВІ та ЄФВВ. Обговоривши завдання на семестр та побажавши легкого навчання Марина Миколаївна домовилась про наступні зустрічі!

А 2-го лютого 2022 року на Zoom-платформі зустрілися магістри 1-го року навчання ОП "Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами". Тем для обговорення було багато. Це і стан здоров’я студентів, і підготовка до навчання, і новий розклад. Також наставник групи, Дергач Анна Вадимівна, зауважила на необхідності відвідування всіх занять, дотримання строків оплати за навчання та не забувати, що час летить швидко, тому необхідно вже зараз працювати над магістерськими роботами.

Тож, успіхів всім у новому семестрі, нових досягнень і міцного здоров’я!

Наставники груп кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook