Продовжуючи навчання онлайн, згадуємо час разом

25 October 2021, 10:00

     Студенти-біотехнологи 2 курсу 1 групи продовжують навчання онлайн, модулі, тести, лекції і лабораторні, атестація і приємні спогади про час, проведений разом у найчарівнішому Подолі у вересні.

 

      Ось які враження згадуються: 

   "Після складного робочого тижня ми вирішили разом з куратором організувати прогулянку. Спочатку прогулялися затишними вуличками Києва, потім відвідали монастир, а далі було найцікавіше – екскурсія до найстарішої аптеки в Україні. Як тільки ми увійшли до будинку, думки про якісь проблеми та негаразди розвіялись. Було відчуття, ніби я потрапила у якийсь фільм. Кожна річ у будинку (десятки різних склянок, обладнання, меблів) насичена історією, містикою. Дуже сподобався кабінет засновника цієї аптеки та бібліотека, у яку, до речі, можна звертатися за потрібною літературою медичного чи фармацевтичного спрямування. Усім рекомендую відвідати це місце. Загалом, це був чудовий та інформативний день, проведений із найкращою групою та куратором". 

        

     "Враження від прогулянки з куратором просто неймовірні!! Проживаючи в Києві, я думала, що бачила майже все, але навіть в столиці є старовинні будинки, вражаючий музей-аптека та маленькі квіткові доріжки, а прогулянка разом із однокурсниками та цікаві історії нашого куратора Віри Віталіївни залишили незабутні враження".

        

        

   "Подібні прогулянки переконують в тому, що кожна вулиця міста – елемент невичерпного осередка становлення українського надбання. До того ж, архітектурні й музейні спостереження надихають творити власну історію".

    "Прогулянка вразила мене – це було просто неймовірно. Містична атмосфера старої аптеки, милі котики у дворі Флорівського монастиря, прекрасні краєвиди Києва, все це запам'ятається мені надовго".

        

     "У вересні  наша група мала можливість оглянути пам'ятки Києва. Це було чудове проведення часу. Особливо мені сподобалася екскурсія у музеї-аптеці".

      "Під час прогулянки на Подолі, я отримала велику кількість чудових вражень. Було дуже цікаво побачити найстаріший будинок міста, прогулятися Флорівським монастирем, та найбільше мені сподобалася екскурсія до першої аптеки Києва".

         

     "Прогулянка з нашою неймовірною Вірою Віталіївною на Подолі була чудовою. Це, напевно, найкращий проведений день за ці 2 тижні навчання, адже ми змогли відволіктися від навчання і різних проблем.  Напевно, кожен, хто прийшов на зустріч, був дуже вражений. Мене особисто вразила кімната з аурами в підвалі аптеки при монастирі. А також красиві вулиці Києва, але аптека надовго залишиться в пам'яті. Гуляючи парком, ми сміялися і говорили на різні теми, приємно провели час:) Це був один з незабутніх днів!"


Довженко Євгенія, староста 2 кусу 1 групи, біотехнологи

Бородай Віра, куратор

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook