Забезпечення академічної доброчесності у закладах вищої освіти

25 жовтня 2021 року

 

 

  23 жовтня 2021 року кафедрою фінансів НУБіП України був проведений круглий стіл на тему: «Забезпечення академічної доброчесності у закладах вищої освіти». До заходу були залучені аспіранти та магістри спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».
 

  На початку зустрічі до аспірантів та магістрів звернулася д.е.н., професор, завідувач кафедри фінансів Надія Давиденко, яка розповіла про актуальні питання забезпечення академічної доброчесності у закладах вищої освіти, акцентувала увагу на вагомому значенні та ролі академічної доброчесності для сучасної науки та вищої освіти. Крім того вона звернула увагу магістрів та аспірантів на нормативні документи, що регламентують та контролюють дотримання академічної доброчесності в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

   Цікаву доповідь на тему «Актуальні аспекти європейського досвіду дотримання академічної доброчесності» презентувала експерт НАЗЯВО Зінаїда Смутчак, д.е.н., доцент Льотної академії Національного авіаційного університету. В своєму виступі доповідач з акцентувала увагу на фундаментальних цінностях академічної доброчесності та особливостях її дотримання здобувачами освіти. Також вона розповіла про досвід європейських країн, щодо даного питання, наголосивши на окремих інструментах покращення доброчесності навчання студентів.
 


   Аспіранти та магістри активно долучились до обговорення актуальних питань щодо забезпечення академічної доброчесності.

Тітенко Зоя,
доцент кафедри фінансів
 
 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook