Організований освітній процес, здоровя студентів важливі питання чергового старостату на економічному факультеті

21 жовтня 2021 року

Згідно затверджено плану заходів на жовтень 2021 року на економічному факультеті 21 жовтня було проведено онлайн-зустріч деканату економічного факультету зі старостами академічних груп 1-4 курсів та магістів 1 та 2 року навчання. Також учасниками зустрічі були куратори академічних груп.  Мета зустрічі обговорення проведення занять як онлайн та і офлайн форматі, стан здоровя в академічних групах, підготовка до проведення проміжної атестації, стану подачі і нарахування додаткових балів студентам у вересні 2021 р., підготовка до звіту за жовтень 2021 року тощо.

У вступному слові декан факультету Анатолій Діброва зосередив увагу як старост та і кураторів на епідемічній ситуації, яка склалась із захворюванням студентів на COVID-19 і наголосив на своєчасності інформування деканату у випадку прояву симптомів захворювання і його підтвердження, а також на дотриманні протиепідемічних правил в умовах пандемії COVID-19 за умови перебування у навчальних корпусах університету та гуртожитку.

Заступник декана Андрій Музиченко розповів про ситуацію з проживанням в студентському гуртожитку № 10.  Також було обговорено проблемні питання щодо порушення правил проживання в гуртожитку і санітарного стану кімнат.

Заступник декана Віталій Нагорний довів до відома студентів щодо необхідності оформлення додаткових угод (хто ще не зробив), вчасно проводити оплати за навчання згідно графіків почасткової оплати, та можливості прийняти участь у щорічній студентській конференції на економічному факультеті яка попередньо запланована на 25 листопада 2021 року. 

Окремо Віталій Володимирович зупинився на підготовці магістрів 2 року навчання, особливу увагу приділив термінам подачі магістерських робіт на плагіат, участі у постерній конференції та підготовці до публічних захистів випускових робіт. Щодо магістрів 1 року також питання щодо 1 проміжної атестації магістрів, необхідності затвердження індивідуальних планів, тем магістреських робіт, підготовка особистого портфоліо на сайт до рубрики "сторінка магістра"

 

  

Старости задавали уточнюючі запитання на які було надано вичерпні відповіді. Також було розглянуто і інші питання життєдіяльності економічного факультету.

Заступни декана Леся Воляк

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook