Навчально-науково-виробнича лабораторія «Інформаційні технології в бухгалтерському обліку» успішно пройшла атестацію

11 жовтня 2021 року

 

7 жовтня 2021 р. відбулася атестація лабораторій економічного факультету відповідно до наказу № 906 від 3 вересня 2021 року. На базі факультету функціонує 7 лабораторій.

     Атестація була проведена комісією у складі: Рудика Ярослава Миколайовича, начальника навчального відділу; Бачинського Олега Вікторовича, заступника начальника навчального відділу з практичного навчання студентів; Кліх Лариси Володимирівни, начальника навчально-методичного відділу; Касаткіна Дмитра Юрійовича, доцента кафедри компютерних систем і мереж; Зубок Тетяни Олександрівни, доцента кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві; Пасічника Андрія Григоровича, провідного фахівця відділу пожежної безпеки; Федорця Василя Михайловича, заступника начальника експлуатаційно-технічного відділу. 

     Навчально-науково-виробнича лабораторія «Інформаційні технології в бухгалтерському обліку» кафедри бухгалтерського обліку та оподаткування була створена на підставі рішення ректорату за наказом ректора від «17» квітня 2003 р. за № 179 та розташована в аудиторіях 609, 610 навчального корпусу №10.

  Завідуючий лабораторією к.е.н., доцент Володимир Литвиненко презентував функціональні властивості навчально-науково-виробничої лабораторії «Інформаційні технології в бухгалтерському обліку» вказавши, на використання сучасної комп’ютерної техніки та програмного забезпечення: BAS Бухгалтерія, M.E.Doc, BAS Комплексне управління підприємством, BAS ERP, Agri:Бухгалтерія, CaseWare Audit.

   На запитання комісії, щодо наукової складової діяльності лабораторії. завідувач кафедри обліку та оподаткування Любов Гуцаленко відзначила роботу наукових гуртків:  Проблеми методики та організації обліку, контролю та аналізу і Бухгалтерський облік у сучасних умовах господарювання.

16 вересня 2021 року на базі навчально-науково-виробничої лабораторії «Інформаційні технології в бухгалтерському обліку» проведено І Міжнародну науково-практичну конференцію «Міжнародні тенденції формування професійної компетентності фахівців з обліку і оподаткування», присвячену 70-річчю економічного факультету НУБіП України.

   Декан економічного факультету Анатолій Діброва сфокусував увагу на досягненнях роботи наукових гуртків, зокрема на переможцях II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування», що дозволили отримати дипломи І (Тетяна Гайдученко) і ІІ ступеня (Марія Ніколенко). 

 Комісія відмітила високий рівень підготовки лабораторій, наявність методичного та програмного забезпечення для ефективного навчання студентів та здійснення наукової діяльності.
 

Леся Воляк,
заступник декана

 

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook