Cтуденти освітньої програми «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу» віртуально відвідали ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця»

6 жовтня 2021 року
   Для реалізації загальних і фахових компетентностей у рамках практично-орієнтованого навчання студентів освітньої програми «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу» разом із Гарантом програми професором Інною Лазаришиною та куратором групи доцентом Тетяною Собченко першокурсники 06 жовтня 2021 р. віртуально відвідали ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця».

   Онлайн-екскурсія до ампульного цеху проводилась PR-спеціалістом Марією Кайтан, яка детально ознайомила слухачів із діяльністю Товариства та розкрила технологічні особливості виробничого процесу. Ампульний цех має ділянку ін’єкційних лікарських засобів в ампулах, яка повністю відповідає вимогам GMP. Саме ту здійснюється випуск розчинів для ін’єкцій в ампулах із фінішною стерилізацією розчинів у первинній упаковці. Студенти мали можливість побачити процес видування скляних ампул та їх обпалювання.

  Ретельне вимивання ампул у спеціальних резервуарах на ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» забезпечується за рахунок власної свердловини глибиною в 300 м.
   Далі студенти відвідали конвеєри, які прокладають шлях ампулам для заповнення їх ліками, побачили як ампули заповнюються трьома рядами голок-наповнювачів та їх шлях до спеціального боксу для стерилізації. Важливе значення на заводі має підтримання контролю стерильності для уникнення потрапляння інших мікроорганізмів.
  За допомогою спеціальних машин на Заводі визначають браковані ампули, які потім ідуть на утилізацію. Після завершення усіх етапів виробництва та контролю, ампули з ліками відправляють на лінію упаковки, де конвеєр запаковує ампули у форми, завантажує їх у коробки, доповнює інструкціями і відправляє на пакування у групові упаковки. Варто зазначити, що всі описані процеси повністю автоматизовано сучасними механізмами.
  По закінченню віртуальної екскурсії, студенти-аналітики мали змогу поспілкуватися з екскурсоводом, яка у відповідь на численні запитання, змістовно розповіла про історію підприємства, організаційно-правову форму, місію та шляхи досягнення цілей. Висловлюємо щиру подяку організаторам зустрічі та Марії Кайтан за співпрацю, цікаву та змістовну зустріч!
 
 
Інна Лазаришина, 
завідувач кафедри статистики та економічного аналізу
Тетяна Собченко,
куратор групи
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook