Гостьові лекції від директора центру Supply Chain Research Dr. Ijaz Yusuf для студентів факультету аграрного менеджменту

30 вересня 2021 року

   У вересні пройшов перший цикл online-лекцій з дисципліни «Communication management», що був проведений англомовним гостьовим лектором Dr. Ijaz Yusuf, директором центру Supply Chain Research (University of Management and Technology, Lahore, Pakistan) на запрошення д.е.н., професора Надії Петрівни Резнік для студентів 4-го курсу спеціальності «Менеджмент».


   Упродовж місяця студенти мали унікальну можливість отримувати знання із запропонованого лектором, цікаво та креативно оформленого у презентації, нового матеріалу.


   Управління комунікаціями полягає у створенні системного плану та його виконанні під час моніторингу каналів, вмісту та зворотного зв’язку, отриманого з нього. Основний меседж лектора для студентів, який вони засвоїли, це те що, комунікація – творчий процес, а управління комунікаційними процесами та структурами вимагає не лише у менеджера здатності мислити методично, а й інноваційно та творчо. Основна концепція викладання курсу передбачає надання індивідууму знань про спілкування - управління процесом, полегшувальні методи, аналітику та розуміння соціально-психологічного аспекту ділового спілкування.

 


   Зокрема, пізнавальною та важливою була інформація про управління процесами у кризовому середовищі: яким чином опосередковувати конфлікти, використовуючи методи вирішення спорів.
  Студентам було представлено практичні кейси з використання комунікаційних стратегій для управління репутацією у майбутній організації та налагодження можливих відносин із зацікавленими сторонами.
    У листопаді продовжиться другий цикл гостьових online-лекцій.

Катерина Алексеєва,

доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook