У Бережанському фаховому коледжі пройшла традиційна посвята першокурсників у студенти

20 вересня 2021 року

 

716 вересня в актовому залі відбулося найяскравіше та найочікуваніше свято для майже трьохсот першокурсників ВСП "Бережанський фаховий коледж НУБіП України" - "Посвята у студенти".

16

Урочиста частина розпочалась з теплих та мотивуючих слів в.о. директора коледжу Світлани ПИЛИПИШИН. Щиро прийнявши першокурсників у нашу велику та дружню коледжівську родину, вона зробила надзвичайно приємний сюрприз для всіх студентів, повідомивши про те, що ввечері відбудеться святкова дискотека.

144568101112132

У програмі свята були два конкурси. Перший - знання студентів щодо їх кураторів, а саме: прізвище, ім'я та по батькові куратора і предмет, який кожен із них викладає. Другий -вибір долі груп на три роки навчання. Перед старостами постав вибір: книга - група буде добре вчитися та всі отримають червоні дипломи; лялька - будуть більше часу приділяти особистому життю; кружка - група буде більше розважатись та гуляти.

Після цікавих конкурсів кожна команда показала свої можливості. Всі учасники були креативними та проявили себе із найкращої сторони, а тому отримали солодкі призи від студентського профкому.

Ми впевнені, що ця подія ще сильніше зміцнила та згуртувала групи нашого коледжу.

А ввечері відбулась святкова дискотека, де студенти "запалили" танцмайданчик.

Ковальська Андріана,
заступник голови СО
Заяць Роман, Пілат Іван,
члени студентської організації
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook