Студентська наукова робота на кафедрі ТІДП набирає обертів: організаційне засідання гуртка "Історія вчень про державу і право"

18 вересня 2021 року

 

15 вересня 2021 р. відбулося організаційне засідання наукового гуртка "Історія вчень про державу і право". Під час організаційного засідання керівниця гуртка  Людмила Протосавіцька окреслила основні моменти роботи гуртка в новому навчальному році.

У роботі гуртка взяли участь студенти 2 та 3 курсів юридичного факультету.

 

 

Під час зустрічі члени гуртка ознайомилися з планом заходів наукового гуртка, з'ясували основні завдання та мету наукового гуртка.

Крім того обговорювалися різного роду організаційні моменти роботи гуртка, я також піднімалося питання про обрання старости гуртка.

Гуртківці погодилися з тезою наукового керівника гуртка, що для забезпечення успішної діяльності члени гуртка мають розвинути у себе навички роботи з науковою літературою, вміння занотовувати, вміння робити глибокий аналіз праць та поглядів мислителів, науковців, юристів, вміння писати тези та наукові статті по історії вчень про державу та право.

Наприкінці засідання всі члени гуртка отримали завдання - в найближчий термін визначитися з тематикою власного наукового пошуку з метою написання тез доповідей та виступів на всеукраїнських чи міжнародних наукових конференціях.

 

Людмила Протосавіцька

наукова керівниця гуртка з "Історії вчень про державу і право"

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook