Зустріч студентів ОП «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) з роботодавцями: представниками агробізнесу та науковцями

17 вересня 2021 року

Вітальне слово на засіданні клубу «Аграрного та освітнього консалтингу» взяв завідувач кафедри педагогіки, д.п.н., доцент – Сопівник Руслан Васильович.

Першим питанням було переобрання президенту клубу «Аграрного та освітнього консалтингу», результатом загального відкритого голосування Президентом клубу була переобрана Прохорчук Поліна Сергіївна.

Студенти ОП «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) з великою цікавістю слухали доповіді представників агробізнесу, серед яких були:

  • Олександр Ігорович Оцабрик (начальник відділу автоматизації та інформаційної підтримки БТУ-центру);
  • Ірина Олександрівна Самайчук (HR менеджер БТУ-центру;
  • Сухіх Аліса Сергіївна (старший науковий співробітник відділу хмарно орієнтованих систем інформатизації освіти Інституту інформаційних технологій засобів навчання НАПН України, голова ради молодих вчених Інституту інформаційних технологій засобів навчання НАПН України, асоційований член Ради молодих учених Міністерства освіти і науки України);
  • Януш Оксана Анатоліївна (представник компанії Stella).

Олександр Оцабрик зацікавив студентів діяльністю інноваційної лабораторії у якій здійснюється аналіз ґрунтів та насіння, яка також здійснює синергію бізнесу і науки, вони були вражені кількістю наукових проектів – 50 та проведення 1000 польових досліджень.

Ірина Олександрівна Самайчук, як досвідчений HR-менеджер повідомила студентам про організацію відбору персоналу та адаптації працівників у БТУ-центрі й розкрила секрети та особливості відбору до компанії та вимоги до кандидатів.

Сухіх Аліса Сергіївна повідомила про наукові підходи та засоби навчання якими мають володіти майбутні фахівці та заохотила не зупинятися у прагненні до навчання впродовж життя й займатися науковою діяльністю.

Януш Оксана Анатоліївна розповіла студентам про провідну успішну компанію Stella, яка займається виробництвом та обслуговування професійного сушильного устаткування в аграрному секторі з 1922 року. Обмін подібним досвідом ведення успішного бізнесу у 3-му поколінні був цікавим та корисним для студентів.

На засіданні Клубу були присутні й випускники освітньо-наукової програми 011 Освітні, педагогічні науки Ілля Васильківський, Аліна Трутень, Євстрат'єв Сергій, які взяли активну участь в обговоренні порушених питань.

Під впливом позитивних вражень студенти подякували представникам провідних установ агробізнесу та науковцям.

Завідувач подякував гостям та учасникам за роботу у засіданні, після чого засідання Клубу було закінчене.

Асистент кафедри педагогіки,
Поліна Прохорчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook