Урочисте засідання Вченої ради ННІ лісового і садово-паркового господарства приурочене до Дня працівника лісу

17 вересня 2021 року

Щорічно в 3-тю неділю вересня лісівники відзначають своє професійне свято – День працівника лісу. Напередодні цього професійного свята відбулося урочисте засідання Вченої ради ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України.
Розпочав урочисте засідання директор інституту Петро Лакида, який побажав натхнення, терпіння, злагоди, достатку, успіхів та здобутків у підготовці фахівців садово-паркового господарства, лісового господарства та деревообробної галузі.

Цьогоріч участь у засіданні взяв Голова Державного агентства лісових ресурсів України Юрій Болоховець, який вручив Подяки від Державного агенства лісових ресурсів України та подарунки співробітникам інституту: Лащенку Андрію Григоровичу – доценту кафедри таксації лісу та лісового менеджменту; Дударцю Сергію Миколайовичу – доценту кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій; Зав’ялову Денису Лазаровичу – завідувачу лабораторії кафедри технологій та дизайну виробів з деревини; Лакиді Юрію Петровичу – доценту кафедри технологій та дизайну виробів з деревини; Домашовець Галині Степанівні – доценту кафедри таксації лісу та лісового менеджменту; Малюзі Володимиру Миколайовичу – доценту кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій; Ліханову Артуру Федоровичу – доценту кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції; Марчуку Юрію Миколайовичу – завідувачу кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції; Білоусу Андрію Михайловичу – завідувачу кафедри таксації лісу та лісового менеджменту.

Голова ради роботодавців ННІ лісового і садово-паркового господарства Ігор Мельник привітав колектив інституту та вручив грошові нагороди трьом студента, які відзначилися у навчанні та брали активну участь в житті університету: Кальчуку Євгену - студенту 1-го року магістратури спеціальності "Лісове господарство", Максюк Світлану - студентку 1-го року магістратури спеціальності "Садово-паркове господарство" та Кушніру Дмитру - студенту 3-го курсу спеціальності "Деревообробні та меблеві технології".



Ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко відзначив почесною грамотою НУБіП України Сидоренко Ірину Олександрівну, доцента кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, а також Подяками: Баранову Ольгу Сергіївну, старшого викладача кафедри технологій та дизайну виробів з деревини; Лесніка Олександра Миколайовича, старшого викладача кафедри таксації лісу та лісового менеджменту; Сошенського Олександра Михайловича, доцент кафедри Лісівництва; Онука Івана Васильовича, старшого лаборанта Ботанічного саду НУБіП України; Швиденка Юрія Яковича, інженера дизайну території Ботанічного саду НУБіП України. Вітання від ректора університету передав проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук.


З вітальним словом виступив також Голова Товариства лісівників України Юрій Марчук, який відзначив важливу роль інституту у формуванні фахового експертного середовища і роробленні нормативно правового збезпечення функціонування лісової галзі України. Голова Товариства нагородив Почесною грамотою Товариства лісівників України Мазурчука Сергія Миколайовича – доцента кафедри технологій та дизайну виробів з деревини; Ковалевського Сергія Сергійовича – доцента кафедри таксації лісу та лісового менеджменту; Карбівського Вадима Леонідовича – майстра виробничого навчання.

Директор НДІ лісівництва і декоративного садівництва Роман Василишин, передавши щирі вітання науково-педагогічному колективу та побажав успіху та наукових звершень у лісівничій науці: "Тільки спільними зусилями ми здатні подолати ті сучасні виклики, які стоять перед лісівничою наукою та освітою".

 

Адміністрація інституту щиро вітає всіх працівників лісової та суміжних галузей із професійним святом – Днем працівника лісу. Професійних здобутків, кар’єрного зростання та міцного здоров’я.

Петро Лакида,
директор ННІ лісового і
садово-паркового господарства

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook