Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали завод «Chanta»

12 вересня 2021 року
     Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму ННІ неперервної освіти і туризму Національного університету біоресурсів і природокористування України Лариса Гопкало, Валентина Бандура, Світлана Попова відвідали зі студентами 2 курсу ОС "Бакалавр" спеціальності «Готельно-ресторанна справа» завод «Chanta».

     Студенти побачили впровадження інноваційних технологій виготовлення борошняних напівфабрикатів високого ступеня готовності, що реалізуються у підприємствах ресторанного господарства та торгівлі.

 

     Використання високоякісної сировини, розробка авторських рецептур, унікальна система контролю якості забезпечують конкурентні пріоритети підприємству.

 

     Дякуємо директору Олені Тараненко та персоналу заводу за унікальну можливість стати свідками вітчизняного бізнес-зростання, нових перспектив кар’єрного зростання для майбутніх фахівців, магії ароматів, смаків і вражень. Нових звершень, конкурентних перемог!
     Партнерству бути!

Інна Левицька,
в.о. завідувача кафедри
готельно-ресторанної справи та туризму

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook