Про специфіку індустрії гостинності для студентів спеціальності «Туризм» від представників найбільшої національної готельної мережі

9 вересня 2021 року
     7 вересня у Національному університеті біоресурсів і природокористування заступник керівника Навчального центру готельної і ресторанної справи найбільшої національної готельної мережі Reikartz Hotel Group Олена Ліфіренко ділилася особливостями функціонування компанії з студентами 2 курсу спеціальності 242 «Туризм».
 
     Олена Ліфіренко акцентувала увагу у майбутніх фахівців сфери готельного бізнесу на особливостях функціонування, основних службах готелю, специфіці обслуговування гостей, власних концептуальних ресторанах та барах, які також належать мережі готелів Reikartz HotelGroup. Тематика заняття відповідала переліку змістовних та освітніх компонентів освітньої програми та основними професійними компетенціями, що здобуваються студентами спеціальності 242 «Туризм».
     Під час заняття студенти дізналися про географію та особливості кожного готелю мережі, організацію роботи служб та розподілу посадових обов’язків співробітників готелю.
 
     Залучення до освітнього процесу провідних компаній та співробітників бізнес-структур дозволяють студентам зрозуміти тенденції в готельній сфері та можливість отримати престижну омріяну роботу у сфері готельного бізнесу.
     Висловлюємо щиру вдячність представникам готельної мережі Reikartz Hotel Group за отриману інформацію, можливість студентами проходження практики, навчання та стажування в готельній мережі.
 
Ірина Кудінова,

гарант ОП «Туризм» 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook