Слива Юлія Володимирівна

Кандидат технічних наук, доцент

Викладає на факультеті: харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Закінчила у 2003 році Національний університет харчових технологій. Захистила кандидатську дисертацію у 2007 році за спеціальністю 05.18.05 технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.

Науковий напрямок – науково-технічні засади управління безпечністю харчових продуктів згідно вимог міжнародних стандартів, розроблення систем менеджменту безпечності харчових продуктів на основі концепції НАССР, розроблення заходів з попередження економічно-мотивованого шахрайства та біотероризму в системах менеджменту безпечності харчових продуктів.

Заступник директора з наукової роботи Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК;

Голова Національної технічної робочої групи (NTWGGLOBALG.A.P. в Україні;

Аудитор 22000, FSSC 22000, GLOBALG.A.P.;

Експерт

Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підтримка аграрного і сільського розвитку» (2017 – 2019 р.); «Програми USAID з аграрного та сільського розвитку» (АГРО) (2020 р.);

Проекту «Громадська синергія» та під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС за сприяння Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження»;

Національного органу зі стандартизації ДП «УкрНДНЦ» з підвищення кваліфікації та проведення навчань з технічного регулювання, систем управління безпечністю харчових продуктів.

Консультант провідних асоціацій переробних підприємств АПК щодо технічного регулювання, відповідності законодавству в сфері безпечності харчових продуктів та впровадження систем менеджменту безпечності харчових продуктів.

Розробник

Методичних настанов для дотримання вимог щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи НАССР для виробників морозива;

Методичних настанов для дотримання вимог щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи НАССР для заморожених напівфабрикатів в тістовій оболонці;

Методичних настанов для дотримання вимог щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи НАССР для виробників їстівних грибів;

7 національних стандартів України ДСТУ;

Технічних умов України ТУ У на харчові продукти. 

Автор та співавтор більше 250 наукових і навчально-методичних праць в тому числі 3 навчальні посібники, 1 монографія, 203 наукові статті; 178 анотацій (тез) конференцій; 7 методичних рекомендацій; 5 патентів на корисну модель України та 2 свідоцтва авторського права на твір.
 

        

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook