Прядко Ольга Анатоліївна

В.о. звідувач кафедри, кандидат технічних наук, доцент

Член Українсько-Американської асоціації працівників вищої школи (UAACE), зав голови Волинського осередку Українського товариства товарознавців і технологів (УТТТ), член міжнародної асоціації стійкого розвитку (MAYP) м. Варна (Болгарія), експерт НАЗЯВО з акредитації освітніх програм за напрямом 181 "Харчові технології".

У 2004 році закінчила Луцький національний технічний університет та здобула кваліфікацію товарознавець експерт. Науковий ступінь кандидата технічних наук отримала у 2010 році за спеціальністю 05.18.15 Товарознавтво. Працювала на кафедрі товарознавства та експертизи в митній справі старшим викладачем. Була стипендіатом Кабінету Міністрів України для молодих учених. З 2012 року працює в НУБіП

Викладає на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК та в Навчально-науковому інституті неперервної освіти і туризму

Науковий напрям: управління якістю та безпечністю, громадське здоров'я. Дослідження зміни якості, виявлення закономірностей мікробіологічних, біохімічних, протеолітичних та  ліполітичних процесів, визначення харчової та біологічної цінності, мікробіологічної і харчової безпечності, розроблення та затвердження нормативної документації. Впровадження санітарних норм якості харчових продуктів згідно положень НАССР в державних освітніх закладах. Вдосконалення харчування для здоровя та довголіття людини, розробка технологічної документації та створення тижневих меню відповідно до сезонної доступності з ротацією у закладах освіти.

Автор  більше 110 наукових і навчально-методичних праць в тому числі у фахових виданнях, з них 2 монографії, 4 навчальних посібників, 3 статті у НМБ "Scopus".

           

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook