Змагання з гирьового спорту за програмою 65-ої спартакіади студентів НУБіП України 2021-2022 навчального року

16 вересня 2021, 13:15
стадіон НУБіП України

 

Дата змагань: 16.09.2021 (четвер).
Місце змагань: стадіон НУБіП України.
Реєстрація учасників, зважування на стадіоні: 13:15 год.     Початок змагань: 14:00 год.
Змагання особисто-командні. Склад команди – до 5 осіб.
 
Програма змагань - змагання проводяться у вправі «ривок з довільною зміною рук» серед чоловіків та жінок (окремо), час на виконання вправи учасником – до 6 хвилин. Вага гир: чоловіки – 20 кг, жінки – 12 кг. Вагові категорії: чоловіки – до 63 кг, до 73 кг, до 85 кг, до 95 кг, вище 95 кг; жінки – до 63 кг, до 68 кг, вище 68 кг.  Кількість учасників команди у вагових категоріях не обмежується, дозволяється здвоювання у всіх вагових категоріях.
 
Особистий залік підводиться у кожній ваговій категорії за на найбільшою сумою підйомів, за рівною кількістю підйомів вище місце займає учасник, який має меншу власну вагу. Командний залік визначається за більшою сумою підйомів 3 кращих учасників команди, за однаковим результатом вище місце займає команда, яка має більшу кількість перших, потім других, і т.д. місць в особистому заліку.
 
Учасники - у спартакіаді студентів беруть участь збірні команди факультетів, ННІ, до складу яких входять студенти тільки І курсу ОКС бакалавр денної форми навчання. До участі у змаганнях допускаються учасники, стан здоров’я яких дозволяє брати участь у змаганнях. Під час змагань учасник несе особисту відповідальність за стан власного здоров’я, що підтверджується особистим підписом у заявці.
 
Під час реєстрації учасник пред’являє документ, який засвідчує приналежність учасника до команди: студентський квиток або залікову книжку студента. Документ учасник пред`являє перед виходом на помост для виконання вправи або за вимогою головного судді змагань.
Заявки на участь у змаганнях, підписані деканом факультету або директором ННІ, завірені печаткою факультету, ННІ, подаються головному судді змагань перед початком реєстрації і зважування учасників. Зразок заявки розміщено на сайті НУБіП України (https://nubip.edu.ua/node/3318). Команди, які не подали заявки, до змагань не допускаються.
Головний суддя змагань з гирьового спорту Андріяш Віталій Віталійович – викладач кафедри фізичного виховання, спортивний суддя міжнародної категорії з гирьового спорту.
 
Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook