На кафедрі ТІДП успішно стартував осінній цикл відкритих лекцій

6 вересня 2021 року

 

Традиційно кожного семестру кафедра формує графік проведення відкритих лекційних занять. Це є не лише одним засобів підвищення рівня викладання дисциплін студентам університету, а й чудовою нагодою поділитися власним досвідом та ознайомитися з досвідом своїх колег.

На серпневому засіданні кафедри теорії та історії держави і права від 27 серпня 2021 р. було складено графік проведення відкритих лекційних занять на осінній семестр 2021-2022 навчального року.

Осінній цикл розпочався 06 вересня 2021 року одразу двома відкритими лекційними заняттями для студентів 1 курсу юридичного факультету. Завідувачка кафедри Віра Качур прочитала лекцію «Форма держави» (навчальна дисципліна «Теорія держави і права»), а доцентка Ірина Єрмоленко «Джерела права Стародавнього Риму» (навчальна дисципліна «Історія держави і права зарубіжних країн»).

 

 

 

 

 

Відвідати ці лекції могли усі зацікавлені, адже про них завчасно було повідомлено в розділі «Оголошення» на web-сторінці кафедри та поширено у соціальних мережах Facebook та Instagram.

 

 

 

 

Онлайн-лекцію відвідали і взаємовідвідали колеги з кафедри – Людмила Протосавіцька, Карім Ємельяненко, Олена Попова, Віра Качур, Ірина Єрмоленко, а також представники деканату Олена Яра та Олена Улютіна, які відзначили високий рівень прочитання лекцій. Студенти також високо оцінили якість проведеного заняття.

 

 

 

Також кафедра ТІДП нагадує, що 13 вересня 2021 року запланована відкрита лекцію доцентки кафедри  Людмили Протосавіцької.

 

Віра Качур,

завідувачка кафедри теорії

та історії держави і права

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook