На факультеті ветеринарної медицини розпочав свою роботу науково-популярний «Центр НАУКА 3.0»

4 вересня 2021 року

Разом з посвятою першокурсників у студенти 1 вересня стіни факультету ветеринарної медицини відвідали школярі спеціалізованої школи №194 "Перспектива" міста Києва, а саме, 6-В клас в кількості 31 учня. Учні та вчителі спеціалізованої школи відвідали факультет ветеринарної медицини та ряд спеціалізованих структурних підрозділів, що працюють в його складі.
Так, першим об’єктом для учнів була науково-популярна експозиція «Центу НАУКА 3.0» Зоопарк під мікроскопом, що розташована на базі Клініки дрібних тварин ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс» факультету ветеринарної медицини. При відвідуванні даної експозициї діти могли на власні очі побачити живі найпростіші мікроорганізми, планктон, комахи та інші об'єкти.


У супроводі організатора Олексія Новікова та завідувача Клінічного центру «Ветмедсервіс» В’ячеслава Соломона учні мали можливість відвідати і інші локації факультету:

  • Стаціонар, де утримуються домашні продуктивні тварини (корови, коні, поні, віці, кози, свині, кролі та птиця (кури, фазани, голуби));

  • Навчальну лабораторію паразитології, де розташовані експонати з паразитами тварин та людини (експонати представив доктор ветеринарних наук, професор кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Михайло Прус).

  • Музей анатомії (експонати представив кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Олексій Мельник.

Юні відвідувачі а їхні вчителі отримали масу задоволення від екскурсії факультетом та були вражені від побаченого.


К.вет.н, доцент кафедри ветеринарної гігієни
ім. професора А.К. Скороходька В’ячеслав Соломон

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook