Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту гостинно зустріла своїх магістрів 1 року навчання – студентів з КНР

2 вересня 2021 року

Серед основних напрямів розвитку міжнародної діяльності Національного університету біоресурсів і природокористування України є розширення можливостей для здобуття якісної вищої освіти іноземними студентами в стінах університету. Звичайно, що кожен студент, який прибуває на навчання до вищого навчального закладу іншої країни, є представником певної країни із своєрідною культурою, поведінкою і особливою ментальністю. І організація успішної адаптації іноземних студентів до нового соціокультурного та навчального середовища сприяє їх швидшому включенню у студентське життя, полегшує засвоєння знань та дає можливість отримати якісну освіту в університеті.

Саме ці питання обговорювалися на зустрічі завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту, члена-кореспондента НАН України, доктора економічних наук, професора Шинкарук Лідії Василівни зі студентами з Китайської Народної Республіки, які цьогоріч вступили на навчання до магістратури за освітньою програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». Лідія Василівна підкреслила, що на кафедрі створені всі умови для навчання іноземних студентів: наявність відповідної організаційної бази, матеріально-технічного обладнання лабораторії інвестиційного проектування, в якій будуть проходити заняття. Ключову роль в освітньому процесі іноземців відіграє і висока професійна компетентність викладачів кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, які будуть викладати англійською мовою фахові дисципліни протягом навчання студентів в магістратурі на освітній програмі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

В ході зустрічі студенти мали можливість познайомитися і обговорити організаційні питання проведення освітнього процесу із викладачами, які будуть працювати з ними в цьому семестрі: доктором економічних наук, професором кафедри Дєліні М.М., кандидатом наук з державного управління, доцентом Алексеєвою К.А. та кандидатом економічних наук, доцентом Артюх Т.О.

Наприкінці зустрічі Лідія Василівна Шинкарук побажала всім вдалого навчального року і виразила тверду впевненість в тому, що іноземні студенти зможуть швидко адаптуватися до умов навчання, що буде позитивно позначатися на якості результатів їх навчання.

Анна Дергач,
ст. викладач кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook