Результати роботи колективу та виклики – 2021-2022 обговорили на Вченій раді факультету аграрного менеджменту

31 серпня 2021 року

   31 серпня 2021 року відбулося розширене засідання Вченої ради факультету аграрного менеджменту за участю колективів кафедр. Одним з основних питань порядку денного - звіт про підсумки діяльності факультету аграрного менеджменту в 2020-21 н.р. та завдання колективу на 2021-22 н.р.

   Декан факультету Анатолій Остапчук розпочав свою доповідь з привітання присутніх з 30-ти річчям Незалежності України та початком нового навчального року. Він зазначив, що пріоритетними завданнями у 2020-2021 навчальному році були наближення діяльності факультету до основних показників кращих факультетів України, вдосконалення науково-освітньої і культурно-просвітницької діяльності в умовах радикального реформування української вищої освіти.
  Анатолій Остапчук  ознайомив присутніх з підсумками  діяльності науково-педагогічного колективу, провів детальний аналіз результатів вступної кампанії 2021 року, зосередив увагу на впровадженні нових інтерактивних підходів до навчального процесу, підвищенні рівня використання дистанційних технологій, посиленні виконавської дисципліни, необхідності 100% наповнення електронних курсів, пошуку нових профорієнтаційних форм, розширенні міжнародних освітніх горизонтів та розвитку матеріально-технічної бази факультету.
   До обговорення звіту долучились завідувачі кафедр, які у своїх виступах окреслили вектори руху та розвитку кафедр і надали позитивну оцінку діяльності факультету. 
   В своєму виступі завідувач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД  Віталій Луцяк  відмітив, що серед основних завдань підрозділу - надання якісних освітніх послуг з посиленням англомовної складової, боротьба за майбутнього абітурієнта та підготовка до акредитації освітніх програм.
   Завідувач кафедри менеджменту ім. професора Й.С. Завадського Тетяна Балановська наголосила на публікаційній активності науково-педагогічних працівників, міжнародні стажування, участь у різноманітних проектах та надання кафедрою платних освітніх послуг.
 
   Руслан Буряк завідувач кафедри  маркетингу та міжнародної торгівлі поінформував присутніх про активну роботу з поліпшення рівня викладання дисциплін, залученню коштів шляхом укладання договорів про співпрацю, можливості для навчання  іноземних аспірантів та впровадження нового курсу «Основи цифрового маркетингу».
   Очільник кафедри економічної теорії Микола Талавиря  відмітив, що кафедра виконує всі поставлені завдання, проводить заплановані дослідження, активно подає заявки на проекти і запросив усіх до публікацій своїх наукових здобутків в університетському журналі.
   Завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лідія Шинкарук ознайомила присутніх з освітньою та науково-дослідною роботою колективу кафедри, зокрема, проведенням тренінгів, виконанням проектів, розвитком міжнародних зв’язків, систематичним оновленням сайту та відмітила високий рівень володіння англійською мовою викладачів.
 
    На засіданні був присутній проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко, який привітав колектив факультету аграрного менеджменту з початком навчального року, підкреслив, що факультет має в своєму активі багато здобутків і наголосив на тому, що важливо не тільки вміти заробляти гроші, а й економно їх використовувати. Він побажав всім присутнім натхнення, здоров’я, толерантності та взаємної поваги зі студентами.
   Учасники розширеного засідання Вченої ради одноголосно затвердили звіт факультету за 2020-2021 навчальний рік  та розглянули інші питання порядку денного.
 
 
 
   Колектив факультету хвилиною мовчання вшанував пам'ять свого засновника  - професора Валерія Павловича Галушка.
   Декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук висловив подяку керівництву університету за всебічне розуміння і підтримку та завершив засідання побажанням невичерпної енергії і нових здобутків у 2021-2022 навчальному році.
 
Ольга Костюк, доцент кафедри 
адміністративного менеджменту та ЗЕД 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook