Освітня програма «Управління навчальним закладом» – це можливості для створення сучасного освітнього процесу на практиці, а не в теорії

1 вересня 2021 року
     Кафедра управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету представляє вашій увазі інтерв'ю ще з однією магістранткою, яка вступила до НУБіП України у 2021 році. Її звати Поляновська Вероніка Сергіївна. Вона – вчитель математики, педагог-організатор Ірпінського академічного ліцею НУБіП України.
  • Розкажіть про себе.

    Мені 22 роки. Народилася у с. Гостомель Київської області. З самого дитинства мріяла бути вчителем та працювати з дітьми. Обожнювала організовувати та створювати сучасні проекти ще із шкільної ланки. Саме тому починаючи з 9-го класу була лідером школи, м. Ірпеня та Київської області. У студентські роки приймала активну участь у культурній роботі факультету. Організовувала культурно-масові заходи у рідному Гостомелі.

    Обожнюю працювати з дітьми в різних сферах: навчання та відпочинку. 5 років поспіль влітку працюю вожатою та старшою вожатою у таборі ДПЗОВ «Променистий» МВС України.

     Прийшовши працювати у ІАЛ НУБіП України зрозуміла, що не вистачає активного позашкільного життя, тому окрім вчителя математики я – педагог-організатор! Окрім цього мала перший випуск 9-их класів, одному з яких була класним керівником.

  • Де навчалися раніше?

     Отримала вищу освіту в НПУ ім. М.П. Драгоманова на фізико-математичному факультеті. Студентське життя було активним та цікавим. Але вже на 2 курсі я зрозуміла, що воно далеке від сучасної потреби та молоді. Саме тоді почала думати про іншу вищу освіту у сфері менеджменту.  Вважаю, що отримала достатню базу для реалізації себе в обраній професії та із задоволенням згадую свої студентські роки.

  • Чому саме освітня програма «Управління навчальним закладом»?

     Люблю працювати на перспективу. Розвиваюсь різносторонньо духовно, розумово та фізично. Розумію, що для втілення власних планів у життя необхідно мати спеціальну вищу освіту, яка допоможе здійснити все задумане. Своє життя пов’язую з освітою, тому саме знань управління навчальним закладом недостатньо для майбутнього.

  • Чому саме до НУБіП України?

     В ІАЛ НУБіП України працюю 2 роки. За цей, недовгий, термін зрозуміла, що цей заклад завжди підтримає будь-які активні ідеї дітей та колег, «йде у ногу» із сучасним світом та дає якісну освіту. Дотримуюсь правила, що для хорошого керівника мало знати теоретичні відомості, важливо бачити реальність та сучасність молодого покоління, слухати та чути їх. Переконана, освіта в НУБіП України – це саме той навчальний заклад, який дасть необхідне підґрунтя для подальшого розквітання моєї молодої, повної енергії та ідей натури. 

     Вільний час займаю саморозвитком та подорожами. Спочатку хочу побачити кожен куточок нашої Батьківщини, а вже потім досліджувати інші країни. Приймаю участь у різних конференціях, тренінгах, семінарах, які пов’язані з розвитком дитини, її навчання та теперішні бажання.

     Науково-педагогічні працівники кафедри управління та освітніх технологій бажають Вам, Вероніко, легкого і цікавого навчання за освітньою програмою «Управління навчальним закладом», здобути додаткову кваліфікацію й стати багатопрофільним професіоналом завдяки гуманітарно-педагогічному факультету НУБіП України.


Інтерв’ю провів
Сергій Кубіцький

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook