Студенти-першокурсники економічного факультету прийняли участь у "Школі першокурсника"

27 серпня 2021 року
   Традиційно для нашого університету, початок навчання для студентів 1 курсу розпочинається з «Школи першокурсника», яку проводять ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко та представники адміністрації.

  Тому сонячного серпневого дня першокурсники економічного факультету, разом зі своїми наставниками, завідувачами випускових кафедр і деканом факультету, зібралися на стадіоні університету.

  Зустріч розпочав ректор університету Станіслав Ніколаєнко щирим привітанням першокурсників як повноправних студентів у великій і славній сімї НУБіП України. Ректор зазначив, що за 123 роки існування університет дав дорогу в життя майже 200 тисячам спеціалістів, багато з яких стали народними депутатами, науковцями, підприємцями, управлінцями. І сьогодні в університеті створено всі умови не тільки для успішного навчання, а і для творчого, фізичного, соціального розвитку кожного студента. І навіть в умовах світової пандемії університет в змозі забезпечити ефективний освітній процес, використовуючи комбіновану систему навчання, завдяки чому студентство має можливість жити активним життям.

  Звичайно, зазначив ректор, студенти мають бути дисциплінованими, старанними, відповідальними, працьовитими, наполегливими, творчими і креативними. Тільки в цьому випадку навчання буде успішним і результативним та дозволить здобути такий омріяний фах. Станіслав Миколайович також наголосив на відкритості адміністрації як університету так і факультетів до співпраці зі студентами, тому завжди готові вислухати і знайти вирішення проблемам, що виникають в процесі навчання. Наостанок ректор побажав успіхів у навчанні, науковій і творчій реалізації студентам-першокурсникам.

  Далі зустріч продовжив Ярослав Рудик, начальник навчального відділу, який розповів про організацію освітнього процесу та його особливості, що зумовлені карантинними обмеженнями. Інші аспекти організації студентського життя в університеті висвітлили голова первинної профспілкової організації студентів Олексій Мельник, очільник студентського самоврядування Дмитро Кушпій, директор студентського містечка Сергія Стецюка, директор навчально-виробничого центру закладів харчування університету Богдан Дубас.

   Окрім того завідувачі кафедри фізичного виховання Микола Костенко та завідувач кафедри культурології Ірина Майданюк розповіли про можливості, що створені в університеті для фізичного і творчого розвитку студентів. І запросили першокурсників приєднатися до участі в спортивних секціях, творчих колективах та мистецьких студіях університету.
 
Олег Криворот,
заступник декана економічного факультету

 

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook