З настанов декана розпочали своє навчання 109 першокурсників і 45 магістрів факультету землевпорядкування!

25 серпня 2021 року
    І хоч традиційно першій парі нового навчального року передує День знань, останні два навчальних роки, через пандемію COVID 19, освітній процес в НУБіП розпочинається в серпні.

    109 вступників – цього року стали студентами першого курсу факультету землевпорядкування і ще 45 - магістрами першого року навчання. Всі вони 25 серпня вийшли на заняття. Очне навчання протягом чотирьох тижнів для першокурсників буде нелегким, зазначив декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков, на установчій зустрічі з першокурсниками. Адже університетські заняття зовсім інші, аніж шкільні. Від того, наскільки швидко здобувачі увійдуть у вир опанування фаху, буде залежати їхній результат. У своєму зверненні до першокурсників Тарас Олексійович торкнувся й ряду головних питань:
- що таке навчальний план та успішність його виконання здобувачами вищої освіти;
- організація освітнього процесу, підготовка до лекційних, практичних і семінарських занять;
- структура факультету землевпорядкування;
- зачитав наказ ректора Станіслава Ніколаєнка про призначення старост і наставників академічних груп;
- запросив першокурсників на тренінг «Школа першокурсника – 2021
».

    Заступник декана з навчальної та виховної роботи, доцент Олександр Шевченко розповів про поточні робочі моменти та Правила проживання в гуртожитку.

   У студентів було також багато запитань до керівництва факультету. Зокрема вступники цікавилися отриманням студентських квитків, довідок за вимогою, часом та місцем проведення пар, навчання в англомовній групі, а також можливістю вивчення дисциплін за вибором.

    Магістри вже досвідчені студенти, тому Тарас Олексійович після вітальних слів одразу приступив до роботи.

    Серед питань, що розглядали були організація навчання в магістратурі, робота з науковим керівником, затвердження теми магістерської роботи, проміжна атестація магістрів та підготовка до неї, складання та виконання індивідуального навчального плану магістра, ведення портфоліо, навчання за індивідуальним графіком та ін.

    Окремо було проведено бесіду з магістрами, що здобували фах бакалавра в інших вищих навчальних закладах і обрали магістратуру НУБіП.

    Під час зустрічі першокурсники та магістри отримали змогу ближче познайомитися з своїми одногрупниками, поспілкуватися із завідувачами випускових кафедр, викладачами та отримати вичерпні відповіді на запитання, що їх хвилювали.

    Вітаючи студентів, декан факультету Тарас Євсюков побажав успіхів у навчанні та висловив впевненість в тому, що обрана спеціальність, набуті під час навчання теоретичні та практичні знання, дозволять їм зробити блискучу професійну кар’єру та стати успішними людьми.

Наталія Мединська,
в.о. завідувача кафедри земельного кадастру

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook