«Не словом, а ділом» – чи готові гуртожитки до поселення?!

17 серпня 2021 року
     Належні умови проживання в гуртожитках є першочерговим завданням керівництва університету. Не є здивуванням, що кожного року перед початком навчання і поселенням в гуртожитки проректорський склад університету спільно із директорами/деканами, директором студентського містечка та відповідно завідувачами гуртожитків проводять огляд готовності кімнат, місць загального користування, прилеглої території, тощо. Це дозволяє оцінити загальний стан гуртожитку і можливо за цей невеликий час внести корективи.

     Відповідно до розпорядженням ректора університету Станіслава Ніколаєнка з 17 серпня розпочали огляд гуртожитків та прилеглої території студентського містечка.

     Гуртожитки № 5, 6, 7, що розташовані на Ломоносова, відвідав проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук з комісією у складі декана механіко-технологічного факультету Братішка В.В., декана факультету конструювання та дизайну Ружила З.В., декана факультету ветеринарної медицини Цвіліховського М.І., заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету Харченко С.В., директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Каплуна В.В., декана факультету інформаційних технологій Глазунової О.Г. та директора студентського містечка Стецюка С.В. Василь Дмитрович, одразу помітив об’єм роботи, який виконали усі працівники вищезгаданих гуртожитків. Охайна прилегла територія, чисті коридорні приміщення, відремонтовані кімнати. Це заслуга кожного: починаючи від прибиральниці, закінчуючи директором студентського містечка, кожен вклав свою лепту задля комфортного перебування студентів у стінах гуртожитку!

  

  

  

  

  

  

  

 

     У гуртожитках № 2, 3, 8, що на Блакитного, проводив огляд проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук за присутності декана гуманітарно-педагогічного факультету Савицької І.М., декана факультету аграрного менеджменту Остапчука А.Д., заступника декана агробіологічного факультету Коваленка В.П., заступників декана факультету захисту рослин, біотехнології та екології Дрозда П.Ю., Сикало О.О. та заступника директора студентського містечка Лазаріді М.М., завідувачів гуртожитків. Проректор, зауважив справді високий рівень підготовки та відповідальний підхід кожного, хто вклав свою нішу у підготовці гуртожитків до поселення на 2021 – 2022 н.р. У цих гуртожитках і досі не втихає робота: продовжується капітальний ремонт даху, душових кабінок. Вже через декілька днів двері цих гуртожитків відчиняться для першокурсників і ми впевнені, вони будуть приємно здивовані умовами, які завідувачі гуртожитків спільно із ННІ/факультетами для них підготували.

     Гуртожитки № 10, 11, що розміщені на вулиці Генерала Родимцева, перевірив проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко спільно із деканом факультету інформаційних технологій Глазуновою О.Г., заступником декана факультету інформаційних технологій Корольчук В.І., заступником декана економічного факультету Музиченком А.О., деканом факультету тваринництва та водних біоресурсів Кононенком Р.В., заступником декана факультету тваринництва та водних біоресурсів Бочков В.М., заступником декана агробіологічного факультету Коваленком В.П. Також склад комісії доповнили головний механік – Петро Виштак і головний енергетик – Євгеній Кулібаба. Він оцінив всі старання адміністрації гуртожитків та похвалив за гідне виконання своїх посадових обов’язків. Майже в усіх кімнатах, які виділені для поселення 1 курсу зроблено капітальний ремонт, в усіх інших – косметичний, це колосальне досягнення, адже усі мешканці будуть забезпечені дійсно гідним житлом, яке сподіваємось стане для них другою домівкою!

     Такий формат роботи насправді є найбільш дієвим, адже кожен керівник має знати, розуміти і бачити всю суть роботи з середини. Саме такі робочі візити дозволяють керівникам університету подивитися на стан гуртожитку по-іншому, адже серед рутинних буднів, навіть найкращий господарник, невзмозі побачити недоліки, проблеми які можливо виправити тут і зараз.
     Цей огляд гуртожитків надав поштовх кожному, починаючи від директорів/деканів до обслуговуючого персоналу.

     Зі слів проректорів у гуртожитках проведена колосальна робота, зроблено дуже багато ремонтів. Відчутно, що усі прикладають зусилля щоб гуртожиток для кожного мешканця був справжньою другою домівкою.
     Звичайно є ще над чим попрацювати, у деяких гуртожитках завершити ремонтні роботи, але зазначимо що за цей невеликий проміжок часу ми приведемо гуртожитки до стовідсоткової готовності і з радістю чекатимемо студентів!


Колич Марта,
фахівець студентського містечка

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook