УВАГА! Порядок і списки ревакцинації вакциною Moderna (виробництва США) 18 та 19 серпня 2021 року

16 серпня 2021 року
м. Київ

     Увага! Оперативний штаб звертається до співробітників з проханням прибути на проведення ревакцинації вакциною Moderna виробництва Сполучених штатів Америки. Про згоду або заперечення просимо інформувати оперативний штаб через відповідальних по факультетах і інститутах.

           В університеті починається ревакцинація співробітників вакциною Moderna. Наразі адміністрація КНП «Консультативно-діагностичний центр» Голосіївського р-ну м. Києва, надала необхідну кількість доз препарату Moderna розробленої в США для ревакцинації– це мРНК-вакцина.
За погодженням з адміністрацією КНП «Консультативно-діагностичний центр» Голосіївського р-ну м. Києва, розроблено дорожню карту і затверджено графік ревакцинації співробітників університету.
Дата першої
вакцинації
Дата ревакцинації
Кількість виділених доз вакцини для ревакцинації
20 липня 2021 року
18 серпня 2021 року
початок о 10:00
75 дози Moderna (5 лінійок по 15 осіб)
21липня 2021 року
19 серпня 2021 року
початок о 10:00
75 дози Moderna (5 лінійок по 15 осіб)
Загальна кількість доз вакцини
150 доз
ПОРЯДОК ВАКЦИНАЦІЇ ТА РЕВАКЦИНАЦІЇ (АЛГОРИТМ)
   Ревакцинації буде здійснюватися за попередньо складеними списками співробітників, керівниками структурних підрозділів, з обов’язковим дотриманням попередніх термінів проходження першого етапу вакцинації.
   Інформування про графіки вакцинації та ревакцинації, списки співробітників кожного етапу вакцинації та ревакцинації, буде здійснюватися через відповідальних структурних підрозділів університету за вакцинацію .
   Списки будуть розміщені у вільному доступі на головній сторінці сайту університету, а також надіслані кожному відповідальному за ревакцинацію, визначеному деканами і директорами.
   Всі уточнення або відповіді на питання, можливо отримати у секретаря оперативного штабу по протидії Covid 19, провідного фахівця - Наталії Савченко;
     У виключних випадках, зміни в списках ревакцинації співробітників повинні бути погоджені особисто керівником оперативного штабу. Наголошуємо, що вакцинація та ревакцинація здійснюється у координації та взаємодії з КНП "Київська міська клінічна лікарня 10 Голосіївського району міста Києва.
     Функції ректорату та членів оперативного штабу:
    - забезпечення харчування лікарів, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку - Вадим Ткачук.
     - супровід пільгових категорій співробітників, розгляд скарг і побажань співробітників під час вакцинування, начальник відділу соціальної роботи - Віктор Потебня та Голова профспілкової організації співробітників університету - Ростислав Тарасенко.
    - організація перевезення лікарів з поліклініки до місця ревакцинації, реєстрація у чергах, прийом співробітників та видача талонів на ревакцинацію, аналіз списків осіб, які з певних причин не пройшли ревакцинацію, але бажають в подальшому ії пройти, член оперативного штабу - Геннадій Ржевський;
   - медичний огляд, моніторинг температурного скринінгу, надання консультацій, догляд за станом здоров`я вакцинованих співробітників, спостереження дотримання соціального дистанціювання учасників вакцинування, член оперативного штабу - В`ячеслав Крупка;
    - обладнання і забезпечення необхідним інвентарем та меблями приміщення, антисептичними засобами, питною водою для проведення ревакцинації, член оперативного штабу - Сергій Стецюк;
    - реєстрація і видача талонів співробітникам на ревакцинацію згідно визначених списківпровідний фахівець відділу виховної роботи і студентських справ - Ірина Курінна;
     - надання психологічної допомоги і консультування співробітників під час вакцинації, провідний фахівець відділу виховної роботи і студентських справ - Каріна Арзуманян.
Голова оперативного штабу,
проректор з науково-педагогічної роботи
та розвитку - Сергій Кваша.
 
Особи, які прибувають на ревакцинованими, повинні мати при собі наступні документи:
1. Декларація з сімейним лікарем (копія) або  Паспорт громадянина України
2. Індентифікаційний код
 
Місце проведення ревакцинації співробітників університету:
читальна зала гуртожитку №11 студентського містечка,
за адресою вул. Генерала Родимцева, 7 б 

      Ревакцинація має свої особливості. Флакон розрахований на 15 доз, тому кількість і порядок ревакцинації буде залежати від вчасності прибуття і формування необхідної кількості 15 осіб для відкриття флакону! Просимо Вас ознайомитись зі списками і вчасно прибувати на ревакцинацію! Передбачається 5 лінійок по 15 осіб! Початок ревакцинації о 10:00 у читальній залі 11 гуртожитку студентського містечка.

Запрошуємо співробітників на щеплення від Covid 19
у визначений час, згідно списків ревакцинації!
 
Оперативний штаб університету

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook