Найкращий старт кар’єри спеціаліста у галузі міжнародних відносин – це якісна освіта!

10 серпня 2021 року

Сьогодні, 9 серпня, до нас на кафедру міжнародних відносин і суспільних наук завітала абітурієнтка, щоб подати документи на спеціальність «Міжнародні відносини».
Киянка Ковальова Юлія бажає стати фахівцем з міжнародних відносин. Про НУБіП України Юлія дізналася від знайомих, які вже навчаються в університеті. Також Юлія обрала наш університет ще й через те, що у нього міцна репутація відсутності корупції. За її словами їй подобається у НУБіП. Тут затишно, чудовий ботанічний сад, мальовнича природа.

Юлія обрала спеціальність «Міжнародні відносини» через те, що вважає цю спеціальність актуальною для сучасної епохи та універсальною, яка надає більше можливостей щодо працевлаштування. Крім того студенти-міжнародники НУБіП мають змогу навчатися за кордоном і після закінчення університету отримати подвійний диплом. У майбутньому Юлія бачить себе співробітницею міжнародного відділу підприємства. Також, протягом навчання в НУБіП, Юлія із задоволенням хотіла б приймати участь у різноманітних студентських заходах.

 

Сергій Варгатюк,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook