Екватор вступної кампанії на здобуття наукового ступеня доктора філософії

7 серпня 2021 року

     На сьогоднішній день першочерговим завданням відділу аспірантури є прийом документів на підготовку здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії.

     До аспірантури на конкурсній основі приймаються особи, які мають повну вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Магістр» (ОКР «Спеціаліст»). Для вступу за спеціальностями ветеринарного спрямування приймаються особи, які здобули освітній ступінь «Магістр» (ОКР «Спеціаліст») з відповідної спеціальності ветеринарного спрямування.
     На даному етапі відділом аспірантури прийнято та оформлено особові справи вступників наступних спеціальностей: 011 «Освітні, педагогічні науки», 081 «Право», 131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування», 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», 204 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва», 206 «Садово-паркове господарство» та 211 «Ветеринарна медицина».

     Черговий претендент на вступ, випускник магістратури Національного університету біоресурсів і природокористування України Федір Рашевський вирішив пов’язати своє життя з науковою діяльністю та подав документи на спеціальність «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», маючи намір продовжити наукову роботу за обраною освітньо-науковою програмою. Ключові аргументи для претендента при виборі НУБіП України є наявні в університеті висококваліфіковані науково-педагогічні та наукові кадри, а також потужна сучасна науково-дослідна та матеріальна база, що позитивно сприятиме втіленню в життя його наукових досліджень.

     Випускник магістратури ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут» В’ячеслав Хропост вирішив реалізувати свій науковий задум, подавши документи на спеціальність 131 «Прикладна механіка». Приділяючи значну увагу вдосконаленню свого фахового рівня, В’ячеслав вже має патент на корисну модель № 120835 «Електрод для зварювання вуглецевих котельних сталей аграрнопереробного і харчового призначення» та наукові публікації відповідно своїм науковим інтересам.

     27 серпня – кінцевий строк подачі документів для вступу до аспірантури на здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії.

Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспірантури
Надія Міняйло,
провідний фахівець відділу аспірантури

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook