Малініцька Владислава: психологія то всесвіт, знання якого розкриває будь-які можливості для людини, тому мій вибір очевидний

21 липня 2021 року
  • Вітаю, Владиславо, поділіться - що для Вас є психологія, і чому саме ця спеціальність Вами обрана?

— Психіка людини - це найскладніша і найменш досліджена структура в нашому організмі, від якої, без перебільшення, залежить функціонування організму в цілому та якість його життя. Часто, дію психічних процесів, та закономірність їх функціонування недооцінюють. Кажуть, що якщо захотіти можна зробити будь-які дії, але, якщо не брати до уваги психічні закони та індивідуальні психологічні особливості людини, зробити бажане неможливо. Тому, для мене психологія - це повноцінна, глибока, складна наука, яка зберігає в своїх глибинах складні принципи, знати та оволодіти якими я мрію майже з дитинства.
   Психологією почала цікавитись у дуже ранньому віці. Ще маленькою дитиною мене цікавило те, а що відчувають люди в тих або інших ситуаціях. Я спостерігала за людьми та намагалась зрозуміти чим вони живуть, як вони взаємодіють, що відчувають.

  • Чому саме НУБіП? Які переваги стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

— Про НУБіП я чула давно, періодично у засобах масової інформації, періодично від знайомих які або вступали у цей виш, або вже навчались тут, і в мене склалась дуже позитивний образ потужного вищого навчального закладу. Стикнувшись особисто з НУБіП, зрозуміла, що я не помилялась у своїх очікуваннях.

  • Що Ви очікуєте від навчання у НУБіП?

— В першу чергу хочу отримати професію своєї мрії, реалізуватись, самовдосконалюватись і розвиватись. Кафедра психології має чудову базу та фахових викладачів. Звичайно я очікую цікавого та продуктивного навчання. Хочу поринути у світ психології і знайти своє місце в ньому. Вже з нетерпінням очікую початку навчального року.
   Очікую активного та цікавого студентського життя.

  • Про що мрієте?

— Мрію бути спеціалістом свого діла, допомагаючи людям. Звичайно ж, бачу себе у майбутньому щасливою, успішною, з улюбленою роботою; людиною, до якої тягнуться люди.

Розмову вела старший викладач кафедри психології,
кандидат психологічних наук
Хижняк Анна Анатоліївна

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook