Чемпіонка Європи та України з кікбоксінгу WAKO Меланія Сурніна вступатиме на факультет тваринництва та водних біоресурсів славетного НУБіП України

21 липня 2021, 0:36

     Випускниця Миколаївського Вищого училища фізичної культури, кандидатка у майстри спорту та резервістка збірної України з кікбоксингу WAKO Меланія Сурніна планує вступати на факультет тваринництва та водних біоресурсів й здобути омріяну освітню спеціальність 207 – «Водні біоресурси та аквакультура».

  • Меланія, як Ви почали займатися кікбоксингом?
  • Почалося моє спортивне життя з секції художньої гімнастики, однак згодом я зрозуміла, що даний вид спорту не повністю розкриває мій фізичний та емоційний потенціал. Тоді я прийшла на секцію кікбоксингу, вчителька якої так вмотивувала мене, що до сих пір я ним займаюся. А тому, глибоко переконана, що від вчителя, наставника, викладача, ментора залежить і залежитиме сприйняття інформації, її вивчення та використання у житті учня, студента чи майбутнього працівника.

  • Меланія, а чому Ви обрали НУБіП України?
  • Згідно різних джерел інформації, а це, насамперед, соціальні мережі: Facebook, Instagram – НУБіП України має потужну матеріально-технічну базу для якісного навчання студентів, створено чудові умови для систематичних занять спортом, як на мене – це зручні місця розташування і близькість навчальних корпусів, гуртожитків та спортивних майданчиків. До того ж, я неодноразово спостерігала з тих же соціальних мереж за тим, як студенти НУБіП мають можливість тренуватися в ігровій та тренажерній залах, на стадіоні, що знаходиться поблизу навчальних корпусів. Крім того, екологічно чиста локація даного вишу не може лишити осторонь абітурієнтів, в тому числі і мене.
  • Міло, що спонукало Вас до вибору освітньої спеціальності 207- «Водні біоресурси та аквакультура»?
  • Україна - одна з багатих за водними ресурсами держава в Європі. В її водоймах, що мають рибогосподарське значення, зберігається і розвивається рибальство. Збагаченням, охороною водних живих ресурсів, виконання біомоніторингу, регулюванням рибальства та відтворенням рибних запасів піклується рибна галузь. Набувши теоретичних та практичних знань за своєю спеціальністю, я володітиму основами промислового та декоративного рибництва, сучасними навігаційними приладами пошуку, вилучення та знешкодження заборонених знарядь лову, правил рибальства тощо. А ще, відкрию Вам таємницю, я дуже полюбляю рибо- та морепродукти.
  • Про що Ви мрієте?
  • Мрію…мрії захоплюють мій дух і забирають від реальності. Моє бажання – отримати якісну освіту. Впевнена, завдяки НУБіП України, я здійсню свою мрію.

  • Дякуємо Вам, Мілано, за Ваш вибір – НУБіП України, за душевну розмову й бажаємо, щоб всі ваші мрії здійснилися! А тому чекаємо Вас в якості першокурсниці факультету тваринництва та водних біоресурсів славетного НУБіП України.

Розмову провів Вадим Лихач,
в.о. завідувача кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook