Вступ 2021: маємо 15 тисяч заяв від вступників!

20 липня 2021 року

 Лічені дні залишилися до завершення подачі документів для в вступу в заклади вищої освіти України в електронній формі. А значить приймальна комісія працює ще інтенсивніше. Це помітно неозброєним оком, коли відвідуєш перший корпус Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

 
П’ятнацять тисяч заяв!, - з блиском в очах коментує завершення чергового дня відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський. Це більше минулого року, а попереду ще три дні. Що цікаво, кількість бажаючих не меншає, багато хто визначається, телефонує, розпитує… Телефони приймальної комісії постійно «гарячі».
 
Бакалаврат, денна форма. 1782 вступника обрали НУБіП першим пріоритетом. 700 – відмінники навчання. 
 
Магістратура. 230 випускників бакалаврату інших закладів вищої освіти обирають магістратуру НУБіП. Чи це не свідчення високої якості навчання?
 
Цього року поруч з популярними гуманітарними спеціальностями великим попитом користуються агрономія, біотехнологія, агроінженерія, харчові технології, водні біоресурси та аквакультура, технології виробництва та переробки продукції тваринництва, ветеринарна медицина, говорять проректори Василь Шинкарук та Вадим Кондратюк, які завітали до приймальної комісії поспілкуватися зі вступниками.
 
Тож маємо ще три дні для подачі електронних заяв. Твій вибір – твоя дорога, НУБіП України – твоя перемога!
 
Денис Рудень
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook