Молодь прагне до знань і розвитку

21 липня 2021 року

Сучасний світ динамічний і змушує вчорашніх учнів до активної самореалізації.
От і Ковальова Софія із с. Старопетрівці Бучанського району Київської області мріє до його пізнання, знайомства із цікавими особистостями, вдосконалення знань, зокрема з іноземних мов, хоча вже має рівень В2 з англійської мови.
Інформацію щодо спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», на яку приїхала подавати документи, отримала від класного керівника, чия донька – Деревінська Вікторія - вже навчається на 2 курсі Гуманітарно-педагогічного факультету на спеціальності «Міжнародні відносини».
За словами Софійки, розповідь класного керівника мотивувала її зайти спочатку на сайт НУБіП України, далі – на сайт Гуманітарно-педагогічного факультету, далі – кафедри міжнародних відносин і суспільних наук, ознайомитися з інформацією для вступників та брати участь у Дні відкритих дверей.
Софійку приємно здивував високий рівень презентації спеціальності, ролики, які зняли студенти 1-4 курсів, їхні відгуки щодо навчання в Університеті та за цією спеціальністю. До того ж – перспективи подальшого працевлаштування та фахового і кар’єрного зростання, остаточно переконали абітурієнтку та її батьків подати документи на спеціальність «Міжнародні відносини, регіональні студії та суспільні комунікації». До слова, мама, не менш активна, ніж сама Софійка, повністю підтримала її вибір, зазначила, що особисто її приваблює перспектива фахового становлення в якості аграрного аташе.

 


Отже, вибір зроблено. Залишається тільки побажати, щоб мрії та сподівання Софії та її батьків здійснилися в повному обсязі.

 

Олена Кропивко,

доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук 


 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook